Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μεγάλο δίλημμα της περίπτωσης του Αdama Traore

Το μεγάλο δίλημμα της περίπτωσης του Αdama Traore

Ο Andrew Robertson μαρκάρει τον Adama Traore.

Είναι γνωστό ότι ο Jurgen Klopp πριν από αρκετό καιρό είχε δηλώσει ότι τον Traore «δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις» κατά περιόδους.

Αποτελεί όμως η άποψη αυτή κριτήριο για την απόκτηση του παίκτη από την Wolves;

Σημερινές αναφορές από την Daily Star κάνουν λόγο για αναζωπύρωση του μακροχρόνιου ενδιαφέροντος του Klopp για τον Adama Traore, ο οποίος ενδέχεται να αποχαιρετήσει το Molineux αυτό το καλοκαίρι.

Οι Κόκκινοι πάντα έβλεπαν κάθε καλοκαίρι το όνομα τους να συνδέεται με τον διεθνή Ισπανό, αλλά ποτέ ως τώρα η μεταγραφή αυτή δεν φαινόταν τόσο πιθανή.

Κι ενώ κάποιες συμφωνίες χρειάστηκαν τον χρόνο τους για να ολοκληρωθούν όπως στην περίπτωση του Thiago Alcantara από την Bayern Munich, κάποιες άλλες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως αυτή του Diogo Jota από την Wolves.

Η Liverpool, σύμφωνα με τη Daily Star, θα ήθελε να φέρει τον Traore στο Anfield για 30 εκατομμύρια λίρες, στο μισό ακριβώς της τιμής που ζήτησαν οι Λύκοι πριν από 18 μήνες, δηλαδή περίπου την ίδια περίοδο που ο Jurgen Klopp άρχισε να προσέχει ιδιαίτερα τον παίκτη.

«Κατά περιόδους δεν παίζεται. Τι παίκτης» είχε πει τότε ο Klopp.

«Ο Adama είναι πολύ σκληρός, δύσκολος ,δυνατός, γρήγορος» είχε πει ο Jordan Henderson

“Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον του. Αλλά τα παιδιά τα κατάφεραν εκπληκτικά εναντίον του.» είχε συμπληρώσει ο αρχηγός της Liverpool μετά τη νίκη με 2-1 μέσα στο Molineux.

Αν και μεγαλόψυχοι όμως μετά τη νίκη αυτή παίκτες και προπονητής της Liverpool παρουσιάστηκαν προσεκτικοί στην διατύπωση των επαίνων τους προς τη μεριά του Traore.

«Άπαιχτος κατά….περιόδους» είπε ο Klopp

H αλήθεια είναι πως ένας αγώνας μπορεί να χαθεί αλλά και να κερδηθεί σε δευτερόλεπτα κάποιες φορές ,αλλά η παρατήρηση του Klopp δείχνει την επιφύλαξη του όσο αφορά την επίδραση του παίκτη, η οποία θα πρέπει να είναι σταθερή και συνεχής ,όπως θα έπρεπε εξάλλου να είναι για να έχει θέση στην ενδεκάδα μιας ομάδας όπως η Liverpool.

Μπορεί η φυσική παρουσία του παίκτη να προκαλεί δέος , αφού μοιάζει με εκείνη ενός παίκτη του rugby ,και σίγουρα πολλοί αντίπαλοι παίκτες αγωνίζονται σκληρά για να περιορίσουν τον Traore, θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι κάποιες φορές οι αγώνες δεν κερδίζονται με την δύναμη αλλά με το μυαλό.

Και εκείνη τη μέρα, όταν οι Κόκκινοι πέρασαν με νίκη από το Molineux, η άμυνα τους, αποτελούμενη από τους Alexander-Arnold, Van Dijk, Robertson και Gomez επέδειξαν ακριβώς αυτήν την ικανότητα στην επιτυχή τους αντιμετώπιση του παίκτη της Wolves.

Σύμφωνα με την Daily Star ήταν αρκετοί οι λόγοι που ‘κατέβασαν’ την τιμή του παίκτη στο επίπεδο αυτό, όπως η πανδημία, ο προβληματικός τραυματισμός του παίκτη στον ώμο, αλλά και η πενιχρή του συνεισφορά στην επίθεση των Λύκων με μόλις 2 τέρματα και 3 assists.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Klopp έφερε κάποτε στο Anfield έναν παρόμοιο παίκτη, τον Xherdan Shaqiri ,ο οποίος όμως παρόλο την εντυπωσιακή αρχή της καριέρας του στους Κόκκινους, δεν κατάφερε να έχει συνέχεια, με αποτέλεσμα την πιθανή έξοδο του αυτό το καλοκαίρι.

Όλα φυσικά εξαρτώνται από την αποδοχή του Traore όσο αφορά τον ρόλο του στην ομάδα του Klopp, στην περίπτωση που τα βρουν οι δύο πλευρές.

Ο Traore θα πρέπει ίσως να αποδεχθεί τον ρόλο ενός παίκτη που μπαίνει ως αλλαγή, επιδρώντας θετικά στην ομάδα, παρά ως ένας παίκτης της βασικής ενδεκάδας.

O Adama Traore.
O Adama Traore.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com