Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πουλήστε Salah και πάρτε κάποιον πού θα σας κρατήσει 5,6,7 χρόνια!»

«Πουλήστε Salah και πάρτε κάποιον πού θα σας κρατήσει 5,6,7 χρόνια!»

Σε μία ασυνήθιστη τοποθέτηση αναφορικά με το μέλλον του Mo Salah προχώρησε ο Dean Jones του βρετανικού podcast «Football Terrace».

Ο οικοδεσπότης του εν λόγω ποδοσφαιρικού περιεχομένου podcast εξέφρασε την άποψη ότι η Liverpool είναι καλύτερα να βρει έναν άλλο σκόρερ, υπό την έννοια ότι ο 29χρονος Αιγύπτιος έχει αρχίσει να αφήνει πίσω του τα καλύτερα (ηλικιακά) χρόνια της καριέρας του.

Ας δούμε πώς διατύπωσε και πώς τεκμηρίωση την άποψή του ο Jones:

«Βγάζει νόημα να επωφεληθούν οικονομικά από τον Mo Salah, καθώς έχει αρχίσει να περνάει την ‘κορυφή’ (peak) του, και να επενδύσουν εκ νέου αυτά τα λεφτά σε κάποιον από τον οποίο θα μπορούν να πάρουν 5,6 ή 7 χρόνια.»

«Ο Mo Salah είναι εξαιρετικά φιλόδοξος, και ενώ το ευχαριστιέται στη Liverpool, δεν τη βλέπει ως το μέρος στο οποίο θα τελειώσει το ταξίδι του.»

«Γι’ αυτό τους τελευταίους 12 μήνες ξεκίνησε να δίνει συνεντεύξεις δίνοντας νύξεις για το επόμενο βήμα του. Δεν το έκανε από ασέβεια. Αυτή του η συμπεριφορά οδηγείται καθαρά από το γεγονός ότι θέλει να αναγνωριστεί ότι ανήκει στο ίδιο επίπεδο με τους κορυφαίους παίκτες.»

«Θα πρέπει να καταλάβει σε ποια ομάδα μπορεί να το αποκτήσει αυτό. Ιδανικά, νομίζω ότι το είδε σε ένα μέρος όπως η Real ή η Barcelona, όμως είναι ασαφές αν αυτές οι λεωφόροι θα ανοίξουν, λόγω της οικονομικής κατάστασης των δύο αυτών συλλόγων.»

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το γκολ του στο Old Trafford.
Ο Mo Salah πανηγυρίζει το γκολ του στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com