Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πώς η Liverpool μπορεί να εξοικονομήσει 70.000.000+ από μεταγραφές

Πώς η Liverpool μπορεί να εξοικονομήσει 70.000.000+ από μεταγραφές

Shaqiri και Minamino.

Μετά τις πωλήσεις των Grujic, Awoniyi και Wilson, η Liverpool έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί κι άλλο οικονομικά το επόμενο διάστημα.

Οι παίκτες πού αναχώρησαν για Porto, Union Berlin και Fulham αντίστοιχα απέφεραν στην FSG συνολικά 29.000.000 λίρες, και εφόσον αποχωρήσουν και όλοι οι παίκτες για τους οποίους έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους ή η παραμονή τους αυτή τη στιγμή δε θεωρείται βέβαιη, το ποσό αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα 100.000.000 λίρες.

Αρχικά έχουμε τον Xherdan Shaqiri, ο οποίος βρίσκεται ήδη προ της πόρτας της εξόδου του Anfield. Ο Ελβετός έχει δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του για μία νέα περιπέτεια, και η «ετικέτα» του είναι 15.000.000 λίρες.

Το πού θα βρει η επόμενη σεζόν τον Nat Phillips παραμένει ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του φετινού καλοκαιριού. Ο κεντρικός μας αμυντικός κέρδισε μία θέση στις καρδιές πολλών Reds με τη μαχητικότητα και τη συμβολή του στην κατάληψη της τρίτης θέσης, από την άλλη όμως η έλευση του Konate κατέστησε ακόμα πιο επισφαλή τη θέση του, και ταυτόχρονα παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, αν κρίνουμε από το πλήθος των ομάδων πού έχουν ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες του. Η Liverpool ευελπιστεί να εισπράξει ένα ανάλογο ποσό με αυτό του Shaq σε περίπτωση πώλησής του.

Η παραμονή του Takumi Minamino επίσης δε θεωρείται βέβαιη για την ώρα. Οι πιθανότητες μοιάζουν να είναι υπέρ της παρουσίας του στην ομάδα, ωστόσο σε περίπτωση πού αποφασιστεί να πουληθεί, η FSG θα ευελπιστούσε να ενισχύει τα ταμεία της με άλλες 15.000.000 λίρες.

Το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Divock Origi είναι επίσης αρκετά πιθανό. Η Liverpool είναι προφανές ότι θα απαιτήσει πολύ μικρότερο transfer fee από αυτό πού θα απαιτούσε πριν 1 ή 2 χρόνια, και λογικά θα αποχωριζόταν τον cult θρύλο της με ένα ποσό της τάξης των 10.000.000.

Η φυγή του Neco Williams είναι ακόμα πιθανότερη, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ένα διάστημα. Ο σύλλογος προτιμά να τον κρατήσει παρά να τον χάσει, όμως μία πρόταση των 10.000.000 λιρών δύσκολα θα απορριπτόταν.

Τέλος, σε σχέση με τους Loris Karius, Sheyi Ojo και Βen Davies, πού για τους δύο πρώτους η παραμονή στο Anfield θεωρείται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η FSG αν τελικά αποχωρήσουν θα ήταν ικανοποιημένη με 7.000.000 λίρες σύνολο.

Το σύνολο 72 εκατομμύρια λίρες!

O Divock Origi και ο Takumi Minamino είναι δύο από τους παίκτες πού περιμένουμε να δούμε αν η σεζόν 2021-22 θα τους βρει στη Liverpool.
O Divock Origi και ο Takumi Minamino είναι δύο από τους παίκτες πού περιμένουμε να δούμε αν η σεζόν 2021-22 θα τους βρει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com