Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί με την Hertha ο van Dijk»

Klopp: «Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί με την Hertha ο van Dijk»

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από εννέα ολόκληρους μήνες είναι ο Virgil van Dijk, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Ολλανδός έχει σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και αναμένεται να αγωνιστεί για 20 λεπτά στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στη Γερμανική ομάδα.

Ο Klopp μίλησε για την επιστροφή των van Dijk και Gomez:

“ Δεν είμαι σίγουρος (αν θα αγωνιστεί), αλλά νομίζω πως υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί για μερικά λεπτά ο Virgil. ”

“ Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στην προπόνηση και ίσως να μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Πρώτα όμως πρέπει να κάνουμε και κάποιες τελικές συζητήσεις. Δείχνει έτοιμος, θα το δούμε. ”

“ Βγάζει νόημα να δούμε αυτά τα παιχνίδια ως ένα μέρος της αποθεραπείας τους. ”

“ Ο Joey (Gomez) βρίσκεται πολύ κοντά. Δεν υπάρχει κάποιος αγώνας δρόμου μεταξύ των δύο, είχαν διαφορετικούς τραυματισμούς. Είναι όμως πολύ κοντά. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν ο Virgil μπορεί να αγωνιστεί τώρα για 20 λεπτά, τότε ίσως ο Joe μπορεί να το κάνει μετά από μια εβδομάδα. Θα το δούμε. Δείχνουν και οι δύο πολύ καλοί στην προπόνηση. ”

“ Νομίζω πως κατά καιρούς εμφανίζονται ορισμένες φωτογραφίες τους από τις προπονήσεις και ο κόσμος μπορεί να δει πόσο καλά δείχνουν να είναι, δεν υπάρχει όμως λόγος βιασύνης. Δεν είναι πως χρειάζονται πέντε φιλικά για να είναι έτοιμοι για την σεζόν. ”

“ Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και εμείς τους προετοιμάζουμε, μετά από αυτούς τους σοβαρούς τραυματισμούς για το υπόλοιπο της καριέρας τους και όχι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. ”

“ Δεν είναι κακό να χάνεις λίγη από την υπομονή σου ως οπαδός ή ως προπονητής όσο αφορά την επιστροφή τους. Αυτό σημαίνει πως ήταν πολλοί καλά και τους θέλουμε πίσω. ”

Joe Gomez και Virgil van Dijk.
Joe Gomez και Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com