Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sky Sports: «Η Liverpool ενδιαφέρεται για Chiesa»

Sky Sports: «Η Liverpool ενδιαφέρεται για Chiesa»

Όπως σας αποκάλυψε χθες το απόγευμα το liverpool.gr, οι Reds ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Federico Chiesa από την Juventus, ο οποίος ξεχώρισε στο Euro με την εθνική Ιταλίας.

Σήμερα, το Sky Sports επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της συντακτικής μας ομάδας, αναφέροντας πως πράγματι ο μέσος αρέσει στην ομάδα του Jürgen Klopp, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η μεταγραφή βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της.

Οι Reds, σύμφωνα με το Sky θεωρούν πως η περίπτωση του 23χρονου είναι ιδιαίτερα ακριβή και για τον λόγο αυτό, η μεταγραφή τη δεδομένη στιγμή δεν κρίνεται ως πιθανή.

Τα δεδομένα πάντως μπορούν να αλλάξουν, καθώς ο παίκτης αρέσει στην Liverpool και συγκεκριμένα στον Jürgen Klopp.

Οι πρωταθλητές του 2020 αναμένεται να ενισχυθούν το φετινό καλοκαίρι στην επιθετική τους γραμμή και οι πωλήσεις παικτών, όπως οι Harry Wilson και Xherdan Shaqiri, καθώς και η συμβολή του Michael Edwards στις σχετικές διαπραγματεύσεις θα τους βοηθήσουν να το κάνουν.

Από την άλλη, τα Ιταλικά ΜΜΕ εδώ και μερικά 24ωρα κάνουν λόγο για «όχι» της Juventus στην πρώτη πρόταση της Liverpool, η οποία ήταν ύψους £86 εκατομμυρίων.

Η συγκεκριμένη πληροφορία εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει, ούτε από τις δικές μας πηγές, ούτε από τα μέσα του Νησιού, όμως πλέον είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ιταλό άσο.

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Chiesa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com