Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη φιλική νίκη επί της Mainz

Ο Klopp για τη φιλική νίκη επί της Mainz

Για τη φιλική νίκη με σκορ 1-0 επί της Mainz μίλησε ο Jürgen Klopp στην κάμερα του LFC TV, δηλώνοντας ευχαριστημένος με τα όσα είδε στην φιλική αναμέτρηση.

Ο Γερμανός προπονητής συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι τι έκανες τις προηγούμενες ημέρες. Είχαμε χθες μια διπλή προπόνηση, άλλη μια σήμερα το πρωί, οπότε είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Έτσι λειτουργεί η προπόνηση, πρέπει να κάνεις τα εντατικά πράγματα, να τα περάσεις, να προσπαθήσεις να παίξετε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί

“ Είναι η προετοιμασία. Ναι, είμαι χαρούμενος για πολλά πράγματα που είδα. Είδα στο πρώτο ημίχρονο ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο όπου πασάραμε τη μπάλα αρκετά γρήγορα ενάντια σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, μια βαθιά αμυνόμενη ομάδα. Ήταν πολύ από το τέλειο, αλλά είναι απολύτως εντάξει. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο είδα τα παιδιά και τους μικρούς να παλεύουν για ένα αποτέλεσμα και το πήραν. Εκείνοι το προκάλεσαν και είμαι χαρούμενος για αυτό. ”

“ Έπρεπε να αμυνθούμε, φυσικά, επειδή ήταν καλοί οι αντίπαλοι. Οργανωτικά δεν είμαστε ούτε καν κοντά στο σημείο που πρέπει να είμαστε, αλλά όπως είπα, όταν είσαι κουρασμένος προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς στο γήπεδο. ” Είπε ο Klopp.

Δεν είμαστε στο 100%, αλλά παίζουμε το ποσοστό που μας είναι διαθέσιμο και νομίζω ότι τα παιδιά το έκαναν σήμερα αυτό, οπότε είμαι χαρούμενος. Κανείς δεν τραυματίστηκε, αυτό είναι επίσης σημαντικό, όλοι έβγαλαν τον αγώνα, πολύ καλά για σήμερα. ”

Νίκη στο τρίτο φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com