Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλησιάζει στη Fulham ο Wilson

Πλησιάζει στη Fulham ο Wilson

Έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από την Liverpool είναι ο Harry Wilson, ο οποίος έμεινε εκτός από το χθεσινό φιλικό των Reds με την Mainz στην Αυστρία.

Ο εξτρέμ ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από τον Jürgen Klopp και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Fulham, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Championship, στο οποίο αγωνίστηκε και πέρυσι με την Cardiff, πραγματοποιώντας μια ικανοποιητική σεζόν.

Οι Reds βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Fulham για την πώληση του 24χρονου και υπολογίζουν να εισπράξουν περίπου £10 εκατομμύρια από αυτή.

Για τον Ουαλό ενδιαφέρεται και η Brentford, η οποία ανέβηκε στην Premier League, ενώ επίσημη πρόταση που όμως απορρίφθηκε είχε καταθέσει η Benfica τον περασμένο μήνα.

Η Liverpool είχε απορρίψει μια πρόταση ύψους £12 εκατομμύριων από την Burnley το περσινό καλοκαίρι για τον παίκτη και όπως όλα δείχνουν, θα τον παραχωρήσει με ένα μικρότερο ποσό φέτος.

Η πώληση του Harry Wilson θα είναι η πέμπτη φετινή της ομάδας, μετά από εκείνες των Liam Millar, Kamil Grabara, Marko Grujic και Taiwo Awoniyi.

Ο μέσος που αγωνίστηκε στο Euro με την Ουαλία βρίσκεται στην Liverpool από την ηλικία των 9 ετών, όμως πραγματοποίησε μόλις δύο επίσημες συμμετοχές με την φανέλα της, εκ των οποίων η μια τον περσινό Οκτώβριο.

Αποχωρεί ο Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com