Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > K. Phillips: «O Henderson έχει τεράστιο σεβασμό για τη Liverpool»

K. Phillips: «O Henderson έχει τεράστιο σεβασμό για τη Liverpool»

Για το θέμα πού έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το συμβόλαιο του Jordan Henderson μίλησε ο μέσος της Leeds United, Kalvin Phillips.

Ο συμπαίκτης του αρχηγού της Liverpool στην εθνική Αγγλίας εξέφρασε την έκπληξή του για τις διαρροές πού θέλουν το μέλλον του Hendo στο Anfield να είναι αβέβαιο, φροντίζοντας παράλληλα με τα λόγια του να περιποιήσει τιμή στον χαρακτήρα του και στους στενούς δεσμούς πού έχει αναπτύξει με την ομάδα μας.

Οι δηλώσεις του Kalvin Phillips στο Football Insider ήταν οι εξής:

«Έχω εκπλαγεί πολύ με όλα αυτά.»

«Δεν ξέρουμε τα ‘μέσα και τα έξω’ των απαιτήσεων του καθενός. Από επιχειρηματικής πλευράς, καταλαβαίνω ότι δε μπορείς να δίνεις τεράστια συμβόλαια σε 31χρονους, όμως είναι θρύλος της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο Jordan δε ζητά παράλογα λεφτά, γιατί έχει πολύ μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο.»

«Νομίζω όμως ότι θα επιλυθεί το θέμα. Θα φτάσουν σε συμφωνία, γιατί θα υπήρχαν τεράστιες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Liverpool αν ήταν να φύγει από την ομάδα. Τον βλέπω να μένει εκεί.»

«Δε νομίζω ότι ο Jordan έχει κάποια επιθυμία να φύγει. Γνωρίζω τον μπαμπά του, και ίσως αργότερα λάβω ένα μήνυμα από αυτόν πού θα λέει ότι κάνω λάθος, όμως είναι Liverpool πέρα για πέρα.»

«Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να μείνει στη Liverpool μέχρι τα 35 του, και μετά να επιστρέψει στη Sunderland για 1-2 σεζόν στην Premier League ή στην Championship.»

Τιμητικά τα λόγια του Kalvin Phillips για τον Henderson.
Τιμητικά τα λόγια του Kalvin Phillips για τον Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com