Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Νιώθω ξεκούραστος και έτοιμος»

Mane: «Νιώθω ξεκούραστος και έτοιμος»

Ξεκούραστος και έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν αισθάνεται ο Sadio Mane, όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σε σημερινή του συνέντευξη.

Ο επιθετικός της ομάδας δεν προέρχεται από την καλύτερη του σεζόν, όμως βρήκε δίχτυα στο φιλικό της Τρίτης με την Stuttgart και είναι έτοιμος να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Ο Σενεγαλέζος ρωτήθηκε αν νιώθει σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι:

“ Ναι, σίγουρα. Θεωρώ πως για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να έχει ένα διάλειμμα, γιατί από την χρονιά που ήρθα στη Liverpool, φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι που έκανα διακοπές για τέσσερις και πλέον εβδομάδες. Νομίζω πως αυτό βοηθάει πολύ. ”

“ Μπορούσα να δω από την πρώτη μέρα ότι όλοι φαινόταν ξεκούραστοι, κάτι που για μένα ήταν απίστευτο! Δεν παραπονιέμαι για διακοπές μιας εβδομάδας ή δύο εβδομάδων, αλλά νομίζω ότι είναι πάντα επιπλέον [χρήσιμο] να έχουμε αυτή τη μακρά περίοδο διακοπών. ”

“ Ταυτόχρονα κάνουμε ατομική προπόνηση [κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού], κάτι που είναι επίσης σημαντικό γιατί από την πρώτη μέρα ότι όλοι φαινόταν ξεκούραστοι και έτοιμοι για τη νέα σεζόν.”

«Για να είμαι ειλικρινής, όλοι και εγώ σίγουρα αισθανόμαστε πιο έτοιμοι. Πάντα λέω ότι η κόπωση είναι εδώ [στο μυαλό] και προφανώς πρέπει να είστε διανοητικά δυνατοί για να το αντιμετωπίσετε, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι η ξεκούραση είναι το καλύτερο [πράγμα]. ”

“ Τώρα όλοι ξεκουραστήκαμε κανονικά και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα για εμάς. Ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν. ” Είπε ο Mane.

Για τη νέα σεζόν:

“ Η περσινή δεν ήταν η καλύτερη μου σεζόν και το γνωρίζω αυτό. Όπως πάντα λέω, αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, όμως δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί και στη νέα σεζόν. ”

“ Φυσικά και είμαι πιο έτοιμος ψυχολογικά, σωματικά και συνολικά. Θεωρώ πως θα είναι μια συναρπαστική σεζόν. ”

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

“ Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και η νοοτροπία μας είναι κορυφαία, κορυφαία, κορυφαία – μπορείτε να δείτε αυτό. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν για εμάς και ανυπομονώ για αυτή. ”

Με γκολ ξεκίνησε τα φιλικά ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com