Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αυτά ζήτησε ο Henderson στις διαπραγματεύσεις με την FSG»

«Αυτά ζήτησε ο Henderson στις διαπραγματεύσεις με την FSG»

Στασιμότητα για την ώρα στις συζητήσεις της FSG με τον Henderson.

Όπως σας μεταφέραμε και χθες το πρωί, ο Jordan Henderson δεν συμφώνησε με την ομάδα για επέκταση του συμβολαίου του, με το τρέχον του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Οι Reds συζήτησαν με τον αρχηγό τους πριν το Euro, θέλοντας να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια, όμως οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία και μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο, αν θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τον David Maddock της Mirror, ο Hendo στις συζητήσεις του με τους Mike Gordon και Michael Edwards, ζήτησε να του ξεκαθαρίσει ο σύλλογος αν επιθυμεί την παραμονή του, να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος όπως ο Gini Wijnaldum

Επιπρόσθετα, ο αρχηγός της ομάδας φέρεται να ξεκαθάρισε στην Κόκκινη διοίκηση πως προτιμά να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, σε περίπτωση που διαπιστώσει πως ο σύλλογος δεν εκτιμά τις δυνατότητες του και την δεκαετή προσφορά του.

Από την άλλη, η FSG φαίνεται πως θέλει να κρατήσει τον αρχηγό με ένα συμβόλαιο, το οποίο θα βασίζεται κυρίως στις μελλοντικές του συμμετοχές του και στον βαθμό ετοιμότητας του τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα Αγγλικά μέσα, οι ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους, τον Jordan Henderson είναι η Paris Saint-Germain του Gini Wijnaldum και η Atletico Madrid, με την Juventus να παρακολουθεί τις όποιες εξελίξεις της υπόθεσης.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει τελικά μια απροσδόκητη αποχώρηση του 31χρονου διεθνή το φετινό καλοκαίρι από το Anfield ή αν θα επέλθει τελικά συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Άκαρπες οι πρώτες διαπραγματεύσεις του Henderson με την FSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com