Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φαβορί για Wilson η Fulham

Φαβορί για Wilson η Fulham

Παρελθόν από τη Liverpool εντός ολίγου ο Harry Wilson.

Φαβορί για την απόκτηση του Harry Wilson με κανονική μεταγραφή από την Liverpool είναι η Fulham, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση στους Reds για τον εξτρέμ, όμως αναμένεται να το κάνει, αν και δεν θα είναι εύκολο να προσφέρει τα χρήματα που θέλει η Liverpool, δηλαδή £15 εκατομμύρια.

Οι Reds γνωρίζουν όμως πως η Fulham έχει δώσει παρόμοια ποσά για παίκτες, όπως οι Ivan Cavaleiro και Anthony Knockaert στο παρελθόν και ελπίζουν πως θα κάνει το ίδιο και για τον Wilson, στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην Premier League, υπό τις οδηγίες του Marco Silva.

Ο διεθνής Ουαλός αρέσει στον Silva και φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο Craven Cottage.

Η Liverpool το περσινό καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Burnley, ύψους £12 εκατομμύριων, όμως πιστεύει πως ο παίκτης έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τους τελευταίους 12 μήνες, έχοντας πραγματοποιήσει και μια καλή σεζόν στην Championship με την Cardiff.

Ο 24χρονος εντάχθηκε την Δευτέρα στην προετοιμασία των Reds στην Αυστρία και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα φιλικά, όμως για μια ακόμη σεζόν δεν θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας, με την πώληση να είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Προς αποχώρηση ο Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com