Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε πρώτο πλάνο ο Phillips για την Brighton

Σε πρώτο πλάνο ο Phillips για την Brighton

Το ενδιαφέρον της για τον Nat Phillips της Liverpool είναι έτοιμη να αναζωπυρώσει η Brighton, λόγω της πώλησης του Ben White στην Arsenal.

Οι Seagulls αναμένεται να χάσουν τον βασικό τους στόπερ, ο οποίος θα συνεχίσει στο Emirates και θέλουν να αναπληρώσουν το κενό του με τον στόπερ των Reds, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό την περσινή σεζόν με την Κόκκινη φανέλα και βοήθησε την ομάδα του Jürgen Klopp να προκριθεί στο Uefa Champions League.

Ο Nat αύξησε κατά πολύ τις μετοχές του με τις περσινές του εμφανίσεις και οι δύο ομάδες που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, είναι οι Brighton και Burnley.

Η πρώτη μπορεί να του δώσει θέση βασικού, μετά την αποχώρηση του White, ενώ οι Clarets θέλουν τον παίκτη κυρίως ως εναλλακτική λύση.

Οι Reds είναι φυσικά ανοιχτοί στην παραχώρηση του αμυντικού και θα πουν το σχετικό «ναι», αν η πρόταση που λάβουν φτάσει ή ξεπεράσει τα £15 εκατομμύρια.

Η Brighton δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, αφού θα εισπράξει £50 εκατομμύρια από την πώληση του Ben White και αναμένεται να καταθέσει πολύ σύντομα επίσημη πρόταση στη Liverpool για την απόκτηση του Nat Phillips.

Αν τελικά αποχωρήσει ο 24χρονος, η Liverpool θα έχει στο ρόστερ της έξι κεντρικούς αμυντικούς και συγκεκριμένα τους Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip, Ibrahima Konate, Ben Davies και Rhys Williams.

Θα κινηθεί για Phillips η Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com