Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολα θα αποχωρήσει ο Minamino από την Liverpool

Δύσκολα θα αποχωρήσει ο Minamino από την Liverpool

18 μήνες συμπληρώνονται από την απόκτηση του διεθνή Ιάπωνα Takumi Minamino από την Αυστριακή Red Bull Salzburg και το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μόνο σίγουρο δεν φαντάζει.

Παρά το ότι η μεταγραφή ήταν της κατηγορίας low cost – low risk, ο μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τους ανθρώπους της Liverpool και κυρίως τον Jurgen Klopp, πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, και ενώ η Liverpool περνούσε κρίση και με τους τραυματισμούς και με τα αποτελέσματα, ο Γερμανός τεχνικός έδωσε το πράσινο φως στο δανεισμό του Minamino στην Southampton.

Σε δηλώσεις του ο Γερμανός είχε αναφέρει πως «ο Minamino μπορεί να παίξει και τα 17 εναπομείναντα παιχνίδια», συμπληρώνοντας πως «δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, απλά να πάει εκεί και να παίξει ποδόσφαιρο, να βρει την αυτοπεποίθηση του».

Αυτό, όμως, δεν συνέβη ποτέ. Ο Ιάπωνας έπαιξε μόλις δεκα παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο τα δύο ήταν γεμάτα 90λεπτα, και έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές επέστρεψε στην ομάδα.

Οι εμφανίσεις αυτές όμως, δεν βοήθησαν ούτε στο να αυξηθεί το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal, ο Minamino δεν θα αποχωρήσει εύκολα από την Liverpool καθώς ελάχιστες ομάδες έχουν τσεκάρει τη περίπτωση του, σε αντίθεση με τον Shaqiri που είναι σε επαφές με την Lazio και τον Origi που βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών αγγλικών ομάδων.

Για την ώρα, ο Takumi Minamino προσπαθεί να πείσει στο γνώριμο περιβάλλον του Salzburg τον Klopp πως αξίζει μία ευκαιρία για να βρίσκεται και του χρόνου στο λιμάνι.

Δύσκολη η αποχώρηση του Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com