Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκρίνει την επιστροφή του κόσμου το δημοτικό συμβούλιο της πόλης

Εγκρίνει την επιστροφή του κόσμου το δημοτικό συμβούλιο της πόλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Liverpool συνέστησε την επιστροφή στην «σχεδόν πλήρη χωρητικότητα» στο Anfield για την έναρξη της σεζόν 2021/22.

Την Δευτέρα θα αναιρεθούν οι περιορισμοί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων και των περιορισμών στον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο και το υποχρεωτικό φόρεμα μάσκας.

Αυτό άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή των οπαδών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, κάτι που θα είναι η πρώτη φορά σε διάστημα ενός έτους που περισσότεροι από 10.000 οπαδούς θα μπορούν να παρευρεθούν στο Anfield.

Η Liverpool έπαιξε τελευταία φορά μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο το Μάρτιο του 2020, απέναντι στην Atletico Madrid.

Οι Reds πρόκειται να πλησιάσουν ξανά αυτόν τον αριθμό, με το δημοτικό συμβούλιο του Liverpool να εγκρίνει την επιστροφή της «σχεδόν πλήρους χωρητικότητας» στο Anfield και στο Goodison Park όταν λήξουν οι περιορισμοί.

Ο σύλλογος πρόσθεσε ότι αυτό «υπόκειται σε πρωτόκολλα της Premier League και στις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες».

Τα πρωτόκολλα δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά αναμένεται ότι οι δοκιμαστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την προ-σεζόν, με τους συλλόγους να μπορούν να διενεργούν τους δικούς τους ελέγχους ασφαλείας.

Στο Anfield θα παιχτεί τουλάχιστον ένα φιλικό στην προετοιμασία όταν ο Jurgen Klopp και η ομάδα του επιστρέψουν από την Αυστρία τον επόμενο μήνα, με την Osasuna να είναι πιθανός αντίπαλο.

Αυτά τα φιλικά θα μπορούσαν να δουν σχεδόν τη μέγιστη συμμετοχή στο γήπεδο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο σε αυτό το σημείο γιατί συνιστάται μόνο μια «σχεδόν πλήρης» χωρητικότητα.

Η Liverpool θα ξεκινήσει την σεζόν στην έδρα Norwich στις 14 Αυγούστου, με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν της Premier League εναντίον της Burnley στις 21 Αυγούστου.

Ο κόσμος πρόλαβε να δει μόλις τέσσερις αγώνες πέρσι στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com