Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Νέο συμβόλαιο και για τον Henderson»

«Νέο συμβόλαιο και για τον Henderson»

Η Liverpool είναι έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις και με τον Jordan Henderson για νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με την Mirror.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας, οι Reds σκοπεύουν να επιβραβεύσουν και τον αρχηγό τους με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του δώσει την δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του στο Anfield.

Το συμβόλαιο του Hendo ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και μια ανανέωση του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μπορεί ο Άγγλος διεθνής να έχει κλείσει τα 31 του χρόνια και να έμεινε εκτός δράσης για τέσσερις μήνες την σεζόν που μας πέρασε, όμως εξακολουθεί να έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στα πλάνα και στον προγραμματισμό του Jürgen Klopp.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, με την Liverpool να θέλει να δώσει ένα συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στον καλύτερο παίκτη της Premier League για το 2020, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους.

Εκτός από τον 31χρονο μέσο, νέα συμβόλαια με αυξημένες απολαβές αναμένεται να υπογράψουν τους επόμενους μήνες και οι Alisson Becker, Fabinho, Virgil van Dijk, Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold.

Οι Reds «δένουν» με νέα συμβόλαια τον βασικό κορμό τους, που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση τεσσάρων τίτλων μέσα σε έναν χρόνο.

Δέκα χρόνια βρίσκεται στην ομάδα ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com