Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαφορετικός ο ρόλος του Slot από εκείνον του Klopp

Διαφορετικός ο ρόλος του Slot από εκείνον του Klopp

Η Liverpool έχει βρει τον διάδοχο του Jürgen Klopp στο πρόσωπο του Arne Slot, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει οριστικά ο Ολλανδός, όμως ο ρόλος που θα έχει ο 45χρονος στο Anfield θα είναι αρκετά διαφορετικός από εκείνον που είχε μέχρι πρότινος ο Γερμανός προπονητής.

Το πλάνο των Reds είναι να λειτουργεί ο νυν τεχνικός της Feyenoord αποκλειστικά και μόνο ως head coach, αναλαμβάνοντας την προπόνηση της ομάδας και ζητήματα σχετικά με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αλλά να μην έχει πολύ ενεργό ρόλο στο κομμάτι των μεταγραφών.

Τα τελευταία χρόνια η Liverpool προχώρησε σε ουκ ολίγες μεταγραφές, οι οποίες αποτελούσαν προσωπική επιλογή του Klopp, όπως για παράδειγμα ο Darwin Nunez, όμως από τη νέα σεζόν και με τον Arne Slot στο τιμόνι αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει.

Με την έλευση του στο Anfield, ο Ολλανδός θα συνεργάζεται στενά με τον Richard Hughes, δίνοντας του σχετική αναφορά από την καθημερινότητα στο Kirkby, ενώ και οι δύο θα ελέγχονται από τον Michael Edwards, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από την FSG και όχι από τη Liverpool ως ο νέος Head of Football.

Το κομμάτι των μεταγραφών θα αναλάβουν κυρίως οι Hughes και Edwards, σε συνεργασία με το ανανεωμένο τμήμα scouting του συλλόγου, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως μια πιθανή προσθήκη δεν θα βρίσκει σύμφωνο και τον Slot, αφού εκείνος θα κάνει αρχικά τις σχετικές εισηγήσεις αναφορικά με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις.

Ο Arne Slot στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com