Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Αυστρία με 34 παίκτες η Liverpool

Στην Αυστρία με 34 παίκτες η Liverpool

Όλα έτοιμα είναι για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Liverpool, με την ομάδα του Jürgen Klopp να αναμένεται να αναχωρήσει την Δευτέρα με 34 ποδοσφαιριστές για το Salzburg της Αυστρίας την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο των προπονήσεων της.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Reds, Ibrahima Konate θα δώσει κανονικά το παρών στην Αυστρία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Virgil van Dijk και Joe Gomez, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην δράση, καθώς και για τον Joel Matip.

Οι Reds θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στο Salzburg, πριν μεταβούν στο Tirol της Αυστρίας, για να συνεχίσουν την προετοιμασίας.

Οι 34 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία είναι οι:

James Milner, Adrian, Ben Davies, Alex Oxlade-Chamberlain, Ibrahima Konate, Joel Matip, Nat Phillips, Divock Origi, Ben Woodburn, Rhys Williams, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Κώστας Τσιμίκας, Caoimhin Kelleher, Sadio Mane, Mohamed Salah, Naby Keita, Curtis Jones, Taiwo Awoniyi, Marko Grujic, Harvey Elliott, Loris Karius, Takumi Minamino, Jake Cain, Leighton Clarkson, Marcelo Pitaluga, Harvey Davies, Billy Koumetio, Owen Beck, Kaide Gordon, Mateusz Musialowski, Tyler Morton, Conor Bradley.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων του φετινού καλοκαιριού.

Με 34 παίκτες στην Αυστρία η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com