Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει δανεικό τον Davies η Celtic»

«Θέλει δανεικό τον Davies η Celtic»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν σίγουρη θέση στο ρόστερ της Liverpool για την νέα σεζόν είναι ο Ben Davies, ο οποίος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Preston τον χειμώνα, όμως δεν πραγματοποίησε ούτε μια επίσημη συμμετοχή με την Κόκκινη φανέλα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δευτεραθλήτρια Σκωτίας, Celtic ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του στόπερ και δεν αποκλείεται να προσεγγίσει επίσημα την Liverpool μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ενδιαφέρον σύμφωνα με την ίδια πηγή υπάρχει και από ορισμένες ομάδες της Premier League, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση για την απόκτηση ή για τον δανεισμό του.

Απόφαση για τον αμυντικό δεν έχει πάρει ακόμη η ομάδα και το μέλλον του στο Anfield θα κριθεί σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Ben Davies είναι μέλος της Κόκκινης αποστολής που ταξιδεύει στην Αυστρία και ο Jürgen Klopp ανάλογα με την απόδοση του στις προπονήσεις και στις φιλικές αναμετρήσεις, αναμένεται να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο δυναμικό του, αν θα τον παραχωρήσει δανεικό ή αν θα του βάλει πωλητήριο.

Το ενδεχόμενο να πωληθεί ο παίκτης το φετινό καλοκαίρι δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως είχε τονίσει και η Melissa Reddy σε ρεπορτάζ της προ ολίγων εβδομάδων.

Έτοιμος για την προετοιμασία ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com