Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολοκληρώθηκε η πώληση του Millar στην Basel

Ολοκληρώθηκε η πώληση του Millar στην Basel

Επίσημα παρελθόν αποτελεί από την Liverpool ο Liam Millar, καθώς ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του στην δευτεραθλήτρια Ελβετίας, FC Basel έναντι £1.3 εκατομμυρίου.

Οι Reds απέρριψαν την πρώτη πρόταση του Ελβετικού συλλόγου, όμως έκαναν αποδεκτή την δεύτερη, ύψους £1.3 εκατομμυρίου. Διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης και θα λάβουν το 20% ενδεχόμενης μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Ο Millar συμφώνησε με την Basel για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενταχθεί άμεσα στην καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Η Ελβετική ομάδα δίνει στον Καναδό την δυνατότητα να αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Europa Conference League.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην League One με την Charlton και τώρα δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μια μεταγραφή σε ένα καλό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα με σταθερή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο επιθετικός αποκτήθηκε το 2016 από την Fulham και πραγματοποίησε μόλις μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Reds, πέρυσι τον Φεβρουάριο στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Shrewsbury για το FA Cup.

Είναι η δεύτερη φετινή πώληση παίκτη της Liverpool μετά από εκείνη του Kamil Grabara και σίγουρα όχι η τελευταία.

Από το ρόστερ των Reds έχουν αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και οι Sepp van den Berg, Adam Lewis και Paul Glatzel.

Ο Liam Millar πωλήθηκε στην FC Basel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com