Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θέλει να ξεκινήσει συζητήσεις με Salah για νέο συμβόλαιο»

«Η Liverpool θέλει να ξεκινήσει συζητήσεις με Salah για νέο συμβόλαιο»

Να συνεχίσει τις ανανεώσεις συμβολαίων φαίνεται πως θέλει η Liverpool, με την ομάδα να είναι έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Mohamed Salah για νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με τον Kevin Palmer της Sunday World.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Kelleher, ενώ μετά το Copa America θα ανακοινωθεί και εκείνη του Alisson Becker. Οι ανανεώσεις δεν θα σταματήσουν όμως εκεί, αφού θα ακολουθήσουν και παίκτες, όπως Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold και ίσως ο Mohamed Salah.

Οι Reds θέλουν να κρατήσουν τον Αιγύπτιο για τα επόμενα χρόνια με το Anfield και σύμφωνα με τον Palmer, σκοπεύουν σύντομα να ξεκινήσουν τις συζητήσεις μαζί του.

Άπαντες στη Liverpool είναι αισιόδοξοι αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του επιθετικού και θεωρούν πως τελικά θα ανανεώσει με την ομάδα, χωρίς παράλληλα να χρειαστεί ένας υπέρογκος μισθός, παρά τις φήμες που εμφανίζονται κατά καιρούς περί ενδεχόμενης αποχώρησης.

Το τρέχον συμβόλαιο του Salah ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και είναι πιθανό να ανανεώσει για δεύτερη φορά με την ομάδα, αν τον ικανοποιήσει η πρόταση που θα του κατατεθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν και πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της Liverpool με 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σταθερά πρώτος σκόρερ των Reds ο Mo Salah.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com