Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεμάτο το Anfield από τον Αύγουστο!

Γεμάτο το Anfield από τον Αύγουστο!

Οριστικά γεμάτο θα είναι το Anfield και τα υπόλοιπα γήπεδα της Premier League από τον Αύγουστο, όπως αναμένεται να ανακοίνωσε η Αγγλική Κυβέρνηση.

Στα γήπεδα του Νησιού θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19, όμως είναι πιθανό να απαιτείται η διενέργεια rapid test ή PCR test πριν τον αγώνα, για την είσοδο στο γήπεδο.

Όπως ανακοίνωσε ο Boris Johnson, όλα τα περιοριστικά μέτρα θα πάψουν να ισχύουν από τις 19 Ιουλίου και η ζωή στο Νησί αναμένεται να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Η Liverpool δίνει τον πρώτο της αγώνα στην Premier League το Σάββατο 14 Αυγούστου κόντρα στη Norwich και το Carrow Road θα είναι γεμάτο, όπως θα είναι και το Anfield στις 21 Αυγούστου εναντίον της Burnley και στις 28 Αυγούστου κόντρα στην Chelsea.

Η τελευταία φορά που το Anfield γέμισε για αγώνα των Reds ήταν το Μάρτιο του 2020, όταν η ομάδα του Jürgen Klopp υποδεχόταν την Atletico Madrid για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Την σεζόν που μας πέρασε το γήπεδο των πρωταθλητών του 2020 έμεινε άδειο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις έξι συνεχόμενες εντός έδρας ήττες την περίοδο, Ιανουάριος – Μάρτιος.

Το Anfield γεμίζει ξανά τον Αύγουστο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com