Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dean Windass: «H West Ham δε θα κινηθεί για τον Oxlade-Chamberlain»

Dean Windass: «H West Ham δε θα κινηθεί για τον Oxlade-Chamberlain»

Οι Hammers έκαναν φέτος μια εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Premier League, και πήραν εισιτήριο για το Europa League του 2021-22. Ο David Moyes θέλει να προσθέσει βάθος, να ενισχύσει και να ενδυναμώσει την ομάδα του ενόψει και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Δημοσιεύματα έχουν συνδέσει την West Ham και με τον Alex Oxlade-Chamberlain της Liverpool, καθώς πίσω από τους Declan Rice και Thomas Soucek, δεν υπάρχουν άλλες αξιόλογες επιλογές στον κεντρικό άξονα. Ο Mark Noble εισέρχεται στην τελευταία σεζόν πριν κρεμάσει τα παπούτσια του και ο νεαρός Conor Coventry δεν έχει ακόμη πάρει λεπτά συμμετοχής στην Premier League.

O Oxlade-Chamberlain πραγματοποίησε μόνο 17 εμφανίσεις την φετινή σεζόν, στη διάρκεια της οποίας χτυπήθηκε και πάλι από τραυματισμούς. Συνεπεία αυτού του γεγονότος, τα δημοσιεύματα φέρουν την τιμή πώλησης του να κυμαίνεται στα 17 εκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, ο πρώην αστέρας της Hull City Dean Windass, δήλωσε στην ιστοσελίδα This is Futbol ότι, κατά την γνώμη του η West Ham δεν πρόκειται να κάνει κίνηση για τον παίκτη της Liverpool, αυτό το καλοκαίρι.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός ισχυρίστηκε επίσης, ότι η ιδανική θέση για να αγωνίζεται ο Oxlade-Chamberlain είναι στα άκρα και όχι στον κεντρικό άξονα.

«Δεν θεωρώ τον Oxlade-Chamberlain κεντρικό μέσο, αλλά ακραίο μέσο. Η West Ham στη θέση αυτή, έχει ήδη τους Jarrod Bowen και Said Benrahma».

«Μάλιστα, για τον Benrahma, η επερχόμενη σεζόν αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εδραιωθεί στη βασική ενδεκάδα και να δικαιολογήσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών που δαπανήθηκε για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του».

Είτε συμφωνεί κάποιος με τις τοποθετήσεις του Windass, είτε όχι, ο Oxlade-Chamberlain παρά τα προβλήματα τραυματισμού, τα οποία αντιμετωπίζει κατά διαστήματα, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Ο Jurgen Klopp έδειξε να τον εμπιστεύεται και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις εκθείασε και την απόδοση του στις προπονήσεις, συνεπώς δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει φέτος το καλοκαίρι.

Επιπρόσθετα οι Reds, μετά και την αποχώρηση του Gini Wijnaldum, δεν έχουν αρκετές επιλογές στη θέση του κεντρικού μέσου, μια θέση που ο Ox έχει δείξει αναμφίβολα, ότι είναι η καλύτερη του. Έχει το κίνητρο και την ενέργεια για να παίζει ως Νο 8, καθώς και εξαιρετική ικανότητα στα σουτ από μεγάλες αποστάσεις.

Πρόσφατα ο Jamie Carragher, μέσω του Twitter, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο πώλησης του Neco Williams έθεσε το ερώτημα, κατά πόσο ο Ox μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ.

Πάντως ο Carra θεωρεί πως ο Ox έχει την αναγκαία ταχύτητα, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και σίγουρα η εμπειρία του ως ακραίος μέσος θα τον βοηθήσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Dean Windass: «H West Ham δε θα κινηθεί για τον Oxlade-Chamberlain»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com