Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Salah ήθελε πολύ να κατέβει στο Τόκιο και η Liverpool δεν τον άφησε»

«Ο Salah ήθελε πολύ να κατέβει στο Τόκιο και η Liverpool δεν τον άφησε»

Για τις συνθήκες ως αποτέλεσμα των οποίων ο Mo Salah δε θα λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του Τόκιο μίλησε ο προπονητής της U-23 της εθνικής Αιγύπτου.

Ο Shawky Gharib, ο οποίος θα είναι ο πρώτος προπονητής των Αιγύπτιων στο μεγάλο τουρνουά του Ιουλίου και του Αυγούστου, εξέφρασε τον ισχυρισμό ότι τόσο ο winger της Liverpool, όσο ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του, Mostafa Mohamed, ήθελαν να αγωνιστούν στα γήπεδα της ιαπωνικής πρωτεύουσας, με τις ομάδες τους ωστόσο να πηγαίνουν κόντρα στην επιθυμία τους.

Οι δηλώσεις πού παραχώρησε για το θέμα ο Gharib έγιναν στο μέσο MBC Masr, και μεταφέρονται από το site KingFUT ως εξής:

«Όλες οι διαπραγματεύσεις πού έγιναν με τις Liverpool και Galatasaray (στην οποία αγωνίζεται ο Mostafa Mohamed) δεν ήταν επιτυχημένες, καθώς οι δύο σύλλογοι ήθελαν τους δύο παίκτες μαζί τους το επόμενο διάστημα.»

«Ο τουρκικός σύλλογος απέκτησε τον Mostafa Mohamed έτσι ώστε να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε είναι δικαίωμά τους να τον κρατήσουν. Το ίδιο ισχύει και για τη Liverpool.»

«Ο Mohamed Salah επιθυμούσε έντονα να είναι με την Ολυμπιακή ομάδα στο Τόκιο, όπως και ο Mostafa Mohamed, όμως αυτά πού συνέβησαν ήταν πέρα από τη σφαίρα επιρροής τους.»

Χωρίς Salah στο Τόκιο η Αίγυπτος.
Χωρίς Salah στο Τόκιο η Αίγυπτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com