Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα σύνδεση του Saul με τη Liverpool σε μεταγραφικά ρεπορτάζ

Νέα σύνδεση του Saul με τη Liverpool σε μεταγραφικά ρεπορτάζ

H αποχώρηση του Gini Wijnaldum και η μη απόκτηση νέου μέσου από τη Liverpool πυροδότησαν ντόμινο φημολογιών, με το όνομα του Saul να επανέρχεται.

Η ομάδα μας, χωρίς προς το παρόν να θεωρείται δεδομένο ότι αναζητά καινούριο παίκτη για την κάλυψη του κενού του Gini, έχει συνδεθεί με πληθώρα ποδοσφαιριστών από τη μέρα οριστικοποίησης της αποχώρησής του και έπειτα.

Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι ο αντίπαλος των Reds στη φάση των 16 του Champions League της σεζόν 2019-20, Saul Niguez.

Το όνομα του παίκτη της Atletico Madrid είχε ξαναγραφτεί σε άρθρα σχετικά με τις μεταγραφικές «εξελίξεις» στη Liverpool πριν από λίγες μέρες, και ένα από τα δύο τελευταία δημοσιεύματα πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.

Το πρώτο από αυτά τα δημοσιεύματα είναι αρκετά «light». Προέρχεται τους αγγλικούς Times, στους οποίους γράφτηκε απλά ότι η Atletico κοστολογεί τον Saul γύρω στα 70.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο δημοσίευμα, αυτό της ισπανικής εφημερίδας La Razon, αναφέρει ότι οι Reds βλέπουν τον παίκτη ως μία ενδεχόμενη αντικατάσταση του Wijnaldum, ο οποίος πλέον αποτελεί παίκτη της Paris Saint-Germain, ενώ στη συνέχεια διαβάζουμε ότι η διοίκηση της ομάδας του Simeone είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί με την FSG για την πώληση του παίκτη.

O Saul Niguez στη ρεβάνς του Anfield τον Μάρτιο του 2020.
O Saul Niguez στη ρεβάνς του Anfield τον Μάρτιο του 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com