Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για την έναρξη της pre season ο Alexander-Arnold

Έτοιμος για την έναρξη της pre season ο Alexander-Arnold

Πανέτοιμος για την έναρξη της καλοκαιρινής pre season στις 12 του μηνός είναι ο Trent Alexander-Arnold, όπως δήλωσε χθες το βράδυ του BBC, κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ουκρανία.

Ο νεαρός αμυντικός θα αγωνιζόταν στο Euro, όμως τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό των Τριών Λιονταριών και έμεινε εκτός της τελικής 26αδας, με τον Jordan Henderson να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Liverpool στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Σχεδόν πέντε εβδομάδες μετά την ημέρα του τραυματισμού του, ο Trent είναι έτοιμος να προπονηθεί ξανά και θα το κάνει στις 12 Ιουλίου, όταν δηλαδή η ομάδα ια επιστρέψει στο The AXA Training Centre για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Trent αναφορικά με την επιστροφή του ανέφερε:

“ Κάθε μέρα είναι και ένα νέο βήμα, κάθε μέρα με καθιστά καλύτερο και πιο έτοιμο. Θα είναι καλό να ενταχθώ στην προετοιμασία. ” Είπε ο Trent στο BBC.

“ Είχα μερικές εβδομάδες ξεκούρασης και ακολουθεί η προετοιμασία. Θα προσπαθήσω να πιέσω τον εαυτό μου από εδώ και στο εξής. ”

Για τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Euro: 

“ Ήταν απογοητευτικό για εμένα που δεν βρίσκομαι εκεί, αλλά με κάνει να χαίρομαι το να βλέπω τα παιδιά να τα πηγαίνουν τόσο καλά, να πηγαίνουν μακριά στη διοργάνωση και να έχουν την υποστήριξη όλου του έθνους. ”

“ Η υποστήριξη που λαμβάνουν είναι καταπληκτική. Ξέρω πως τα παιδιά θα μας κάνουν περήφανους. ”

Άτυχος στάθηκε ο Trent Alexander-Arnold πριν το Euro.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com