Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο «στόχαστρο» της Liverpool Malen και Gravenberch

Στο «στόχαστρο» της Liverpool Malen και Gravenberch

Η θερινή μεταγραφική περίοδος είναι εδώ και οι οπαδοί των Reds αδημονούν να δουν τα νέα αποκτήματα που θα ενισχύσουν τις ελπίδες της ομάδας, για κατάκτηση του τίτλου της Premier League.

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έγινε χαμός στο Twitter από τους οπαδούς των Reds, καθώς διαδόθηκε αστραπιαία ο ψευδής ισχυρισμός ότι το Sky Sports Germany ανέφερε πως είχαν ξεκινήσει συνομιλίες, για απόκτηση του Donyell Malen από τη PSV Eindhoven.

Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει. Τούτου λεχθέντος, η Anfield Central επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον επιτιθέμενο, αλλά η υπογραφή του δεν θα είναι απλή παρά την σχετικά χαμηλή τιμή των 25 εκατομμυρίων λιρών που κοστολογείται.

Ο 22χρονος επιθετικός, βρίσκεται με την εθνική ομάδα του στο EURO 2020 και με τους Ολλανδούς να δείχνουν ότι μπορουν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, δεν αναμένεται να προκύψουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα.

Ο Malen αποτελεί πραγματικό στόχο για τη Liverpool, καθώς έχουν ήδη λάβει χώρα διερευνητικές επαφές με την PSV σχετικά με τη κατάσταση του συμβολαίου του Malen και την προθυμία της να πουλήσει, παρόλο που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει επίσημες συνομιλίες μεταξύ των δύο κλαμπ.
Δεν έχει ακόμη γίνει επαφή με τον Raiola, τον διάσημο μάνατζερ που διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Malen, αλλά αυτό θα αλλάξει μετά το EURO, όταν οι Reds θα αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τα οικονομικά τους δεδομένα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Liverpool θα πρέπει να πουλήσει, για να εξασφαλίσει τους πόρους, ούτως ώστε να αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζεται αυτό το καλοκαίρι.

Η Anfield Central, στις αρχές Ιουνίου, ανέφερε αποκλειστικά ότι η Liverpool σχεδιάζει να έρθει σε επαφή με τον Raiola μετά το πέρας της συμμετοχής της Ολλανδίας στο EURO, όχι μόνο για τον Donyell Malen, αλλά και για τον Ryan Gravenberch.

Ο Gravenberch εντυπωσίασε τη Liverpool στις δύο εμφανίσεις του εναντίον των Reds, στο Champions League αυτή τη σεζόν, παρουσιάζοντας μια εκπληκτική ωριμότητα για έναν παίκτη που ήταν μόλις 18 χρονών εκείνη την περίοδο.
Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Ryan Gravenberch Sr., τον περασμένο Μάιο κατέστησε σαφές ότι, ο γιος του θα μείνει στο Ajax για ένα ακόμη έτος.
Επίσης πηγές προσκείμενες στον παίκτη ανέφεραν ότι, είναι παντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί ότι θα αποχωρήσει από τον Ajax φέτος.

Η Liverpool θα διερευνήσει τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας στυλ Naby Keita, για να αποκτήσει τον Gravenberch, αλλά αναμένεται ότι ο Ajax θα θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε συμφωνία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτό συμβαίνει επειδή η αξία του παίκτη, η οποία σύμφωνα με την Transfermarkt, είναι ήδη 33 εκατομμύρια ευρώ (29,7 εκατομμύρια λίρες), αναμένεται να αυξηθεί τον επόμενο χρόνο.

Στο «στόχαστρο» της Liverpool Malen και Gravenberch
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com