Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πωλείται στην Basel ο Liam Millar

Πωλείται στην Basel ο Liam Millar

Έτοιμη να πραγματοποιηθεί είναι η πρώτη πώληση ποδοσφαιριστή στη Liverpool για το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Liam Millar αναμένεται να υπογράψει στην δευτεραθλήτρια Ελβετίας, FC Basel.

Ο Καναδός επιθετικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Basel για τους όρους του νέου συμβολαίου του, μετά την πρόταση που αποδέχθηκαν οι Reds την Παρασκευή.

Η Liverpool απέρριψε την πρώτη πρόταση της Basel στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, όμως εκείνη επέστρεψε με νέα και βελτιωμένη πρόταση, η οποία ξεπέρασε το €1 εκατομμύριο και έγινε αποδεκτή.

Ο Ελβετικός σύλλογος δίνει στον Καναδό την δυνατότητα να αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Europa Conference League.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην League One με την Charlton και τώρα δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μια μεταγραφή σε ένα καλό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα με σταθερή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο επιθετικός αποκτήθηκε το 2016 από την Fulham και πραγματοποίησε μόλις μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Reds, πέρυσι τον Φεβρουάριο στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Shrewsbury για το FA Cup.

Ενδιαφέρον φέρεται να υπήρξε και από την Blackpool του Neil Critchley, η οποία όμως δεν κινήθηκε επίσημα για την απόκτηση του.

Ο Liam Millar συνεχίζει με κανονική μεταγραφή στην FC Basel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com