Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας ο 35χρονος James Milner!

Έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας ο 35χρονος James Milner!

O James Milner προετοιμάζεται για το lactate test της περσινής pre-season της Liverpool.

Αν και πια ετοιμάζεται για την 20η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο James Milner αποδεικνύει πως η ηλικία παραμένει απλά ένα νούμερο.

Ο 35χρονος υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας τα πρώτα χρόνια του Jurgen Klopp στην Liverpool, ενώ τώρα πια χρησιμοποιείται κυρίως ως μια αξιόλογη λύση από τον πάγκο.

Παρόλα αυτά, είναι γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους στο Kirkby – προσωπικό, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές – πως τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του Milner είναι ίσως τα καλύτερα σε όλη την ομάδα.

Αυτό δύσκολα θα αλλάξει φέτος, αν κρίνουμε από τους αριθμούς που ανέβασε στα social media o Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής!

Ο Milner συνόδευσε την φωτογραφία από το κινητό του που έδειχνε πως έτρεξε 8.5 χιλιόμετρα σε μόλις μισή ώρα, λέγοντας πως θα ευχόταν να μπορούσε να προσπεράσει αυτό το κομμάτι (εννοώντας τη προετοιμασία)!

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Liverpool ήταν οι αναμενόμενες, με τους περισσότερους να εκφράζουν το θαυμασμό τους για τον αγαπημένο τους Millie.

Ο Milner ξεκίνησε τη καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, Leeds United, το μακρινό 2002, ενώ υπέγραψε για τους Reds το καλοκαίρι του 2015 ως ελεύθερος από την Manchester City. Αποτελεί τον πρώτο εν ενεργεία παίκτη με συμμετοχές στη Premier League με 564 συμμετοχές. Τις περισσότερες συμμετοχές στη καριέρα του τις έχει κάνει με την φανέλα της Liverpool, όπου σε 250 συμμετοχές έχει 26 γκολ και 41 ασίστ.

Ο Mr. Reliable της Liverpool αποτελεί ηγετική φιγούρα στα αποδυτήρια της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει και φέτος τους Reds στη προσπάθειά τους να ανακτήσουν τη κορυφή του Αγγλικού και Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com