Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp διηγείται τη νύχτα της κατάκτησης του 19ου (vid)

O Klopp διηγείται τη νύχτα της κατάκτησης του 19ου (vid)

Η 25η Ιουνίου 2020 είναι μία ημερομηνία σταθμός της σύγχρονης ιστορίας της Liverpool, και ο Jurgen Klopp την ανακάλεσε μέσα από τις διηγήσεις του.

Ο προπονητής της ομάδας μας παρακολούθησε μαζί με τους παίκτες του το σημαδιακό εκ του αποτελέσματος παιχνίδι της Chelsea με τη Manchester City στο Stamford Bridge, παρότι μετά τη νίκη των Reds επί της Crystal Palace την προηγούμενη μέρα είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι δεν προτίθεται να οργανωθεί μαζική συγκέντρωση της ομάδας για την παρακολούθηση του παιχνιδιού, παρά τη δυνητικά ιστορική σημασία του.

Τελικά όμως άλλαξε γνώμη την επόμενη μέρα, και η ομάδα μαζεύτηκε όλη μαζί στη «φούσκα» του θερέτρου Formby Hall.

Ο Γερμανός, ανήμερα της πρώτης επετείου του σπασίματος της τριακονταετούς κατάρας της ομάδας, διηγήθηκε το παρασκήνιο της μάζωξης στο εν λόγω κατάλυμα.

Ας δούμε τις δηλώσεις του στο Redmen TV:

«Έχω καλές αναμνήσεις από αυτή τη νύχτα!»

«Κερδίσαμε το παιχνίδι μας και η επόμενη μέρα θα μπορούσε όντως να είναι καθοριστική, και αυτό ήταν πολύ παράξενο.»

«Κανένας δε σχεδιάζει τον πανηγυρισμό της κατάκτησης ενός τροπαίου. Είμαστε λίγο προληπτικοί, οπότε δε λέμε 4 βδομάδες πριν ότι ‘θα κάνουμε αυτό και το άλλο’, είναι πάντα κάπως αυθόρμητο.»

«Παρακολουθήσαμε το πρώτο παιχνίδι, δε θυμάμαι ποιο ήταν, και μετά παρακολουθήσαμε το Chelsea-Manchester City. Ειλικρινά δεν ήταν ο αγαπημένος μου τρόπος για να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά ήταν καλός!»

«Ήταν μια χαρά, για να είμαι ειλικρινής. Πολύ καλύτερος απ’ όσο μπορούσα να περιμένω, και ήταν απολύτως θαυμάσιο!»

«Δαγκώναμε τα νύχια μας (σ.σ. ο Klopp το λέει μεταφορικά, για να τονίσει τη νευρικότητα πού ένιωθε αυτός και οι παίκτες). Το γκολ, το πέναλτι, το γκολ πού δε μπήκε και μετά η κόκκινη κάρτα και όλα αυτά τα πράγματα. Απολύτως εξαιρετική βραδιά.»

«Την αξιοποιήσαμε στο μέγιστο. Είναι μία βραδιά πού δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είμαι 53 ετών έχω ζήσει πολλές νύχτες και τις περισσότερες τις έχω ξεχάσει, οπότε αυτό κάτι σημαίνει!»

Ο συγκινημένος Jurgen Klopp μετά την κατάκτηση του τίτλου.
Ο συγκινημένος Jurgen Klopp μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε και σε ακουστική μορφή τις δηλώσεις του Γερμανού:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com