Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός και ο Konate από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εκτός και ο Konate από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την Liverpool, καθώς κανένας παίκτης της δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα.

Την Παρασκευή, η εθνική ομάδα της Γαλλίας ανακοίνωσε την αποστολή της για τους Αγώνες, με τον νέο παίκτη της Liverpool, Ibrahima Konate να μην βρίσκεται σε αυτή.

Ο στόπερ θα μπορούσε κάλλιστα να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού δεν έχει κλείσει τα 23, όμως οι Reds ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και δεν θα έδιναν την συγκατάθεση τους, όπως συνέβη και με τον Mo Salah.

Ο 22χρονος στα τέλη του περασμένου μήνα αγωνίστηκε με την εθνική Γαλλίας U21 για το Euro U21, όμως αν έδινε το παρών στους Αγώνες του Τόκιο, τότε θα έχανε την πρώτη του προετοιμασία με την νέα του ομάδα και φυσικά την ευκαιρία να διεκδικήσει αμέσως μια θέση βασικού.

Μετά την μη συμπερίληψη του στην αποστολή της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ibrahima Konate θα δώσει το παρών στις 12 Ιουλίου στο The AXA Training Centre για την έναρξη της Κόκκινης προετοιμασίας.

Το ίδιο ισχύει και για τους Takumi Minamino και Mohamed Salah, οι οποίοι επίσης δεν θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com