Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott ίσως αποδειχθεί ο μεγάλος κερδισμένος του καλοκαιριού

Ο Elliott ίσως αποδειχθεί ο μεγάλος κερδισμένος του καλοκαιριού

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, εδώ και αρκετές εβδομάδες, φέρουν την Liverpool έτοιμη να κάνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο winger της Leeds Raphinha.

Εντούτοις, φαίνεται απίθανο να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Leeds σκοπεύει να απορρίψει όλες τις προσφορές για τον παίκτη, τον οποίο απέκτησε μόλις πριν από ένα χρόνο από τη γαλλική Rennes. Ο Raphinha είχε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Αγγλία, σκοράροντας 6 φορές και δίνοντας 9 ασίστ σε 30 αγώνες της Premier League.

Επιπλέον, πηγές αναφέρουν ότι η Liverpool δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να αποσπάσει την υπογραφή του 24χρονου βραζιλιάνου, καθώς ο Jurgen Klopp σχεδιάζει να προωθήσει τον Harvey Elliott στην πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Elliott, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Championship με την φανέλα της Blackburn, ως δανεικός από την Liverpool, σημείωσε 7 γκολ και έδωσε 11 ασίστ σε 41 παιχνίδια. Ο δανεισμός του Elliott στο Ewood Park λήγει στο τέλος του μήνα και αναμένεται ότι ο Jurgen Klopp θα ενσωματώσει τον παίκτη στην πρώτη ομάδα της Liverpool ενόψει της σεζόν 2021/22.

Η Liverpool συνδέθηκε επίσης από ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με μια κίνηση 50 εκατομμυρίων λιρών για το αστέρι της Bayern Munich, Kingsley Coman. Ωστόσο, η Liverpool θα πρέπει να παραχωρήσει παίκτες που βρίσκονται στο περιθώριο, για να υποβάλει προσφορά για τον Γάλλο winger.

Ο σύλλογος σημείωσε απώλειες 46 εκατομμυρίων λιρών για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και έχοντας ήδη ξοδέψει 35 εκατομμύρια λίρες για τον αμυντικό Ibrahima Konate, η διάθεση περαιτέρω χρημάτων για μεταγραφές αποτελεί θέμα.

Ο Elliott αναδεικνύεται ο μεγάλος ωφελημένος της πανδημίας, μιας και οι μεγάλες απώλειες στον προϋπολογισμό της Liverpool φέρουν τον σύλλογο να μην μπορεί να αγοράσει παίχτες πριν πουλήσει. Επιπρόσθετα ο Klopp τρέφει μεγάλες ελπίδες για τον Elliott, και δεδομένου του γεγονότος ότι τόσο στη Liverpool όσο και στη Borussia Dortmund έδειξε ότι εμπιστεύεται τους νέους παίχτες, οι οπαδοί των Reds μπορούν να είναι σίγουροι για τις ευκαιρίες που θα πάρει ο Elliott την επόμενη σεζόν.

Προικισμένος με χαμηλό κέντρο βάρους, γρήγορα πόδια, ταχύτητα και δυνατό αριστερό πόδι, ο Elliott κέρδισε τους οπαδούς της Blackburn στη σύντομη παραμονή του στο κλαμπ και προτάθηκε για το βραβείο EFL Young Player of the Season.

Ο γεννημένος στο Λονδίνο μέσος μεταγράφηκε στη Liverpool το καλοκαίρι του 2019 από τη Fulham, στα 16 του χρόνια, και έκανε το ντεμπούτο του για τους Reds στο EFL Cup εναντίον της MK Dons, τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους. Ο Elliott έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που συμμετείχε σε επίσημο παιχνίδι στην ενδεκάδα της Liverpool.

Ενώ η απόκτηση του Coman ή του Raphinha αναμφίβολα θα δημιουργούσαν μεγαλύτερο θόρυβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η σταδιακή ενσωμάτωση του Elliott στην ομάδα, ίσως να αποδειχθεί μια από τις πιο έξυπνες αποφάσεις του συλλόγου αυτό το καλοκαίρι.

Ο Elliott ίσως αποδειχθεί ο μεγάλος κερδισμένος του καλοκαιριού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com