Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα ζητήσει δανεικό τον Τσιμίκα η Napoli»

«Θα ζητήσει δανεικό τον Τσιμίκα η Napoli»

Ο Κώστας Τσιμίκας όπως σας μεταφέραμε και την Τρίτη, υπολογίζεται κανονικά από τον Jürgen Klopp ενόψει της νέας σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να βρίσκεται στη λίστα της Napoli.

Ο αμυντικός εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους Ναπολιτάνους και βρίσκεται στη λίστα τους, τουλάχιστον από το 2019, όταν και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δύο Ιταλικά μέσα, την Gazzetta dello Sport και το Napolipiu.com, ο Ιταλικός σύλλογος βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του Έλληνα διεθνή, με τον παίκτη μάλιστα να σκέφτεται να πει το «ναι« στην πρόταση της Napoli, καθώς φοβάται ότι δεν θα έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής ούτε τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους προσθέτουν πως η Napoli θα προσεγγίσει σύντομα την Liverpool και θα ζητήσει αρχικά δανεικό τον Κώστα Τσιμίκα.

Βέβαια, τα όσα προκύπτουν από το Νησί είναι πως ούτε ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει στο Anfield, αλλά ούτε και οι Reds είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν είτε δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Την νέα αγωνιστική περίοδο, ο αριστερός οπισθοφύλακας αναμένεται να πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα εντυπωσιάσει τον Jürgen Klopp και το τεχνικό του επιτελείο στις τελευταίες προπονήσεις της περσινής σεζόν.

Ο Τσιμίκας θα πάρει τις ευκαιρίες του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com