Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Burnley και Brighton οδηγούν την κούρσα για Nat Phillips»

«Burnley και Brighton οδηγούν την κούρσα για Nat Phillips»

Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Nat Phillips στο ρόστερ των Reds, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο τέλος της περσινής σεζόν με την Κόκκινη φανέλα, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει στην τρίτη θέση της Premier League.

Ενδιαφέρον για τον 24χρονο αμυντικό υπάρχει από διάφορες ομάδες και εκείνες που οδηγούν την κούρσα για την απόκτηση του την δεδομένη στιγμή είναι οι Burnley και Brighton έχοντας εκφράσει το πιο έντονο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Για την διαθεσιμότητα του ποδοσφαιριστή έχουν ρωτήσει και οι Southampton και η Newcastle, με την πρώτη ομάδα να ενδιαφέρεται σοβαρά και για τον Neco Williams.

Οι Reds εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει αν θα κρατήσουν τον στόπερ στο ρόστερ τους, αλλά όπως αναφέρει και ο Neil Jones, αν αποφασίσουν τελικά να τον παραχωρήσουν, αυτό θα γίνει μόνο με τους δικούς τους οικονομικούς όρους.

Ο Nat Phillips έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την Liverpool και η ομάδα δεν θα τον παραχωρούσε σε καμία περίπτωση με λιγότερα από £12-15 εκατομμύρια.

Με ένα παρόμοιο ποσό αναμένεται να παραχωρηθεί το φετινό καλοκαίρι και ο Neco Williams, ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει στο Anfield, ενώ πέρυσι οι Reds κατάφεραν να εισπράξουν £37 εκατομμύρια από τις πωλήσεις των Rhian Brewster και Ki-Jana Hoever.

Ο Nat Phillips βοήθησε πέρυσι τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com