Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία με Feyenoord για Slot!

Συμφωνία με Feyenoord για Slot!

Έτοιμη να ανακοινώσει τον διάδοχο του Jürgen Klopp φαίνεται πως είναι η Liverpool, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ολλανδία, ήρθε σε συμφωνία με τη Feyenoord για το ποσό που θα πληρώσει, προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Arne Slot.

Ο 45χρονος είναι ο εκλεκτός των Reds για τη θέση του προπονητή και όπως μετέδωσαν πρώτα τα μέσα ενημέρωσης στην Ολλανδία, οι δύο ομάδες συμφώνησαν τελικά με ένα ποσό, το οποίο αγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ (9+2 σε μορφή μπόνους).

Η Liverpool θέλει να τελειώσει και τυπικά το θέμα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε σιγά σιγά να προχωρήσει και τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Το δρομολόγιο, Ρότερνταμ – Merseyside, δεν θα κάνει μονάχα ο Slot, αλλά και ο τωρινός βοηθός του στη Feyenoord, Sipke Hulshoff και ο Ruben Peeters, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το κομμάτι της απόδοσης στην Ολλανδική ομάδα.

Ο πρώην τεχνικός της AZ Alkmaar οδήγησε τη Feyenoord στην επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου KNVB το περασμένο Σαββατοκύριακο και έχει πραγματοποιήσει ένα δυνατό έργο στην Ολλανδία, έχοντας οδηγήσει τον σύλλογο στον πρώτο του τίτλο στην Eredivisie μετά από έξι χρόνια τη σεζόν 2022-23.

Επιπλέον, η ικανότητα του να βελτιώνει τους παίκτες και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού του είναι χαρακτηριστικά που αρέσουν στους Reds.

Η Liverpool τον προτίμησε από τον Ruben Amorim, τον Roberto De Zerbi, καθώς και άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Thomas Frank.

Κλείνουν Arne Slot οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com