Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένα ημίχρονο ο Henderson, αποκλείστηκε ο Robertson

Ένα ημίχρονο ο Henderson, αποκλείστηκε ο Robertson

Μια ακόμη ημέρα με ανάμεικτα αποτελέσματα ήταν η Τρίτη για τους ποδοσφαιριστές της Liverpool, καθώς η εθνική Αγγλίας του Jordan Henderson προκρίθηκε ως πρώτη στους 16 του Euro 2020, όμως η Σκωτία του Andrew Robertson ηττήθηκε από την Κροατία και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Οι Σκωτσέζοι μπόρεσαν να σημειώσουν το πρώτο τους γκολ στη διοργάνωση με τον McGregor, όμως γνώρισαν την ήττα με 1-3 από τους ανώτερους Κροάτες, οι οποίοι πέρασαν από το Hamden Park χάρη στα γκολ των Vlasic, Modric και Perisic και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του τετάρτου ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Ο Robbo αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση, όντας φυσικά αρχηγός, μη καταφέρνοντας όμως να αποτρέψει την ήττα της εθνικής του ομάδας.

Ο Jordan Henderson πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Declan Rice στην νίκη του συνόλου του Gareth Southgate με 1-0 επί της Τσεχίας, χάρη στο τέρμα του Raheem Sterling από το 12ο λεπτό.

Ο αρχηγός των Reds μάλιστα βρήκε δίχτυα στο 85ο λεπτό του αγώνα, όμως το τέρμα τελικά ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, με την τελική πάσα να μην προέρχεται τελικά από αντίπαλο, αλλά από τον Jude Bellingham.

Οι Άγγλοι στους 16 θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο του έκτου ομίλου στο Wembley.

Η Σκωτία του Andrew Robertson αποχαιρέτησε την διοργάνωση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com