Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέταξε άλλους 2 βαθμούς στο Λονδίνο

Πέταξε άλλους 2 βαθμούς στο Λονδίνο

Η Liverpool δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, αφού έμεινε στο 2-2 με τη West Ham στο London Stadium και πλέον αποχαιρέτησε οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για τον τίτλο.

Οι Reds έμειναν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση και δεν πήραν το τρίποντο στο Λονδίνο.

Ρόλο πάντως στη διαμόρφωση του τελικού σκορ έπαιξε και ο διαιτητής, Taylor, ο οποίος στο 86’ δεν επέτρεψε στον Gakpo να στείλει απλώς την μπάλα στα δίχτυα, τη στιγμή που ο Areola την είχε στρώσει στο έδαφος, για να κάνει βολέ, χωρίς να έχει δοθεί φάουλ.

Α’ Ημίχρονο: Με 5 αλλαγές από τον αγώνα της Τετάρτης και τους Eliott, Diaz και Gakpo στην επιθετική γραμμή ξεκίνησαν οι Reds στο London Stadium.

Μόλις στο 11’ η Liverpool έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με το μονοκόμματο σουτ του Elliott, από πλάγια θέση, το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, με τους Hammers να απαντούν στο 14’ με μακρινό σουτ του Bowen.

Στο 26ο λεπτό, οι Reds κέρδισαν πέναλτι σε δύο μάλιστα περιπτώσεις, όταν αρχικά ανατράπηκε ο Gakpo και στη συνέχεια σταμάτησε ο Ogbonna το σουτ του Diaz με το χέρι, το οποίο όμως εν τέλει δεν δόθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ένα δίλεπτο αργότερα, οι παίκτες του Klopp απείλησαν ξανά με δυνατό σουτ του Trent, το οποίο απέκρουσε ο Areola, για να ακολουθήσει εκείνο του Coufal στο 31’, καθώς και το στοπ από τον Alisson.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους για τη Liverpool και ήρθε από τα πόδια του πιο φορμαρισμένου παίκτη της, του Luis Diaz στο 40’, όταν ο Κολομβιανός από τα αριστερά έκοψε προς τα μέσα, πριν το σουτ του σταματήσει στο δοκάρι του Areola.

Αφού η ομάδα του Klopp δεν σκόραρε με τον Diaz, φρόντισε να δεχθεί εκείνη το γκολ στο 43’. Αρχικά, έπειτα από τα λάθη των Endo και Quansah, οι Hammers απείλησαν με σουτ του Bowen, με τον Alisson να διώχνει σε κόρνερ, από το οποίο προήλθε το 1-0, όταν ο Kudus σέντραρε και ο Bowen έπιασε την κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ.

Β’ Ημίχρονο: Σαν Liverpool ξεκίνησαν οι Reds στην επανάληψη, έχοντας μια πρώτη ευκαιρία με τον Gravenberch στο 46’, πριν βρουν την ισοφάριση στο 48’ με εντός περιοχής σουτ του Robertson, έπειτα από γύρισμα του Diaz.

Στο 51’ οι Reds βρήκαν ακόμη 2 ευκαιρίες, αρχικά με τον Gravenberch, ο οποίος τελείωσε με τακουνάκι τη φάση από εξαιρετική θέση, μη βρίσκοντας εστίας, ενώ ακολούθησε η προσπάθεια του Trent που κατέληξε κόρνερ.

Η Liverpool ανέβαζε συνεχώς στροφές και στο 58ο λεπτό ήταν και πάλι ο Alexander-Arnold που δοκίμασε τα πόδια του από μακριά, για να ακολουθήσει η απόκρουση του Areola, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Gravenberch στο 64’.

Από το συγκεκριμένο κόρνερ, η Liverpool πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Gakpo σούταρε και η μπάλα βρήκε κατά σειρά στους Ogbonna, Soucek και Areola και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2!

Την ευκαιρία για το 1-3 είχε ο Diaz στο 69’ και ο Mac Allister στο 70’, ωστόσο ο Areola αρχικά απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Κολομβιανού και μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Αργεντινού στη συνέχεια.

Στο 73’ ακολούθησε νέα απόκρουση του Γάλλου keeper σε πλασέ του Diaz μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στη Liverpool μέχρι το 75’, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν στο 76’ την πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με τον Emerson και δύο λεπτά αργότερα έφτασαν στο 2-2 με κεφαλιά του Antonio, τον οποίον έχασε τελείως ο Quansah.

Ο Klopp μετά την ισοφάριση πέρασε στο ματς τους Gomez, Salah και Nunez έναντι των Trent, Diaz και Endo.

Στο τελευταίο μισό του αγώνα, η Liverpool πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα, έχοντας μια διπλή ευκαιρία μετά από κόρνερ του Robertson στο 86’ και κυρίως ένα οριζόντιο δοκάρι με εκτός περιοχής σουτ του Elliott στο 89’.

West Ham: Areola; Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson; Soucek (Ward-Prowse 74′), Alvarez; Bowen, Paqueta, Kudus; Antonio

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 79′), Quansah (Szoboszlai 90+1′), Van Dijk, Robertson; Endo (Salah 79′), Mac Allister, Gravenberch; Elliott, Diaz (Nunez 79′)

Πάγκος: Kelleher, Konate, Τσιμίκας, Bajcetic, Jones

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή του Πάσχα κόντρα στην Tottenham.

Ούτε από το London Stadium πέρασε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com