Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν κλήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Minamino

Δεν κλήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Minamino

Προετοιμασία με την Liverpool θα μπορέσει τελικά να κάνει ο Takumi Minamino, αφού κλήθηκε από την εθνική Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ξεκινήσουν μετά από έναν ακριβώς μήνα στην γενέτειρα του πρώην ποδοσφαιριστή της RB Salzburg, με εκείνον όμως να μην δίνει τελικά το παρών, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να λαμβάνει μέρος στους Αγώνες.

Ο Taki εφόσον δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπορέσει να ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα στις 12 Ιουλίου στο The AXA Training Centre και θα έχει περίπου έναν μήνα στη διάθεση του, ώστε να πείσει τον Jürgen Klopp πως αξίζει μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι Reds δείχνουν να είναι αρνητικοί όσο αφορά την συμμετοχή των παικτών τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν εκείνοι μπλόκαραν την συμμετοχή του Minamino ή αν απλά δεν επιλέχθηκε.

Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι και σήμερα, είναι αν τελικά θα πάρουν μέρος στους αγώνες οι Mohamed Salah και Ibrahima Konate με την Αίγυπτο και την Γαλλία αντίστοιχα, με την συμμετοχή του πρώτου να θεωρείται η πιο πιθανή.

O Takumi Minamino με τη φανέλα της εθνικής Ιαπωνίας.
O Takumi Minamino με τη φανέλα της εθνικής Ιαπωνίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com