Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/6/2017 Υπογράφει ο Mohamed Salah (vid)

Σαν σήμερα: 22/6/2017 Υπογράφει ο Mohamed Salah (vid)

Σαν σήμερα το 2017 καταφθάνει στην Liverpool ο Mohamed Salah, ο Αιγύπτιος Φαραώ που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και έχει οδηγήσει τους Reds σε πάρα πολλές επιτυχίες.

Η Liverpool αγόρασε τον Αιγύπτιο σαν σήμερα με μεταγραφή από τη Roma έναντι €42 εκατομμυρίων ευρώ και έχει βγάλει και με το παραπάνω τα χρήματα, που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Από την πρώτη του κιόλας σεζόν στην ομάδα έκανε την διαφορά κατακτώντας το Χρυσό Παπούτσι στην Premier League με ρεκόρ μάλιστα τερμάτων, ενώ το ίδιο έκανε και την σεζόν 2018-19, τερματίζοντας δεύτερος τις δύο επόμενες σεζόν.

Μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει 254 συμμετοχές με την Famous Red Shirt, σκοράροντας 156 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την σεζόν 2017-18 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης της Premier League και κέρδισε το Puskas Award για το καταπληκτικό του γκολ κόντρα στην Everton τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη από τους φιλάθλους για την σεζόν που μας πέρασε.

Με τους Reds έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση των Uefa Champions League (έγινε ο πρώτος Αιγύπτιος που σκοράρει στον τελικό), Uefa Super Cup, FIFA Club World, Carabao Cup, FA Cup και φυσικά της Premier League.

Απολαύστε στιγμές του Mohamed Salah:

Κορυφαίος τη σεζόν που μας πέρασε ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com