Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hamann: «Ο Keita πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι»

Hamann: «Ο Keita πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι»

Ο Hamann δήλωσε στην Athletic ότι ο Keita πρέπει να πωληθεί το καλοκαίρι, καθώς «απέτυχε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες προς το πρόσωπο του».

Ο Keita αποτέλεσε την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή επί εποχής Jurgen Klopp, δεν κατάφερε όμως να προσαρμοστεί ούτε να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεισφέρει αποτελεσματικά στην αλλαγή της δυναμικής της ομάδας του, όπως οι Alisson και Virgil van Dijk.

O διεθνής με τη Γουινέα κεντρικός μέσος έχει πληγεί από τραυματισμούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Anfield, αλλά συνεχίζει να χαίρει της υποστήριξης του Klopp.

Ο Keita απουσίασε, λόγω τραυματισμών, στους 20 από τους 38 αγώνες της Liverpool, στην Premier League, την περασμένη σεζόν. Ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα μόνο στους 10 από τους 18 αγώνες, για τους οποίους ήταν διαθέσιμος, ενώ έκανε 6 ακόμη εμφανίσεις σε αγώνες κυπέλλου.

Τα συνολικά 521 λεπτά συμμετοχής του Keita στο γήπεδο ήταν τα λιγότερα που κατέγραψε ο 26χρονος κεντρικός μέσος, στο κορυφαίο πρωτάθλημα, από την ένταξή του στη Liverpool.

Επίσης, την περασμένη σεζόν απέτυχε να σκοράρει ή να δώσει ασίστ, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο πρώην παίχτης της RB Leipzig διένυσε την πιο δημιουργική του περίοδο στο αγγλικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2019/20, πετυχαίνοντας 2 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ.

Οι συμμετοχές του στα γκολ ήρθαν μέσα από λιγότερες εμφανίσεις (18) και λεπτά συμμετοχής (813) από τα αντίστοιχα στοιχεία στην πρώτη του σεζόν στους Reds (1 393 λεπτά σε 25 παιχνίδια).

Ο Hamann τώρα, πιστεύει ότι η Liverpool έχει δει αρκετά από τον Keita και πως ενδεχόμενη παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, που αμείβεται με 120 000 λίρες την εβδομάδα, θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Klopp, ώστε να ενισχύσει τον προϋπολογισμό του για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Merseysiders προσπαθούν να πουλήσουν μια σειρά από παίκτες, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις απαραίτητες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια τώρα και ακόμα δεν έκανε αισθητή την παρουσία του», είπε ο Hamann. «Υπάρχει χάσμα μεταξύ των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν με τον ερχομό του και του τι μπόρεσε πραγματικά να προσφέρει. Απλώς δεν λειτούργησαν τα πράγματα γι’ αυτόν. Είχε πολλούς τραυματισμούς και όταν κατάφερε να παίξει, δεν πρόσφερε αρκετά. Δεν μπορεί να έχει παράπονα! Πολύ συχνά του έχουν δοθεί ευκαιρίες και δεν τις άδραξε . Δεν συνδέει το παιχνίδι πολύ καλά, αντίθετα του αρέσει να τρέχει με την μπάλα και να κάνει το δικό του παιχνίδι. «Δεν μπορώ να έχω μεγάλες προσδοκίες για αυτόν στην αγορά της Αγγλίας, αλλά η αξία του εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλή στη Γερμανία, λόγω των επιτευγμάτων του στη RB Leipzig. Θα είναι τυχερή η Liverpool εάν καταφέρει να εισπράξει περισσότερα από 15 εκατομμύρια λίρες, σε ενδεχόμενη παραχώρηση του. Μερικές φορές απλά πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάτι δεν έχει δουλέψει και να προχωρήσεις».

Όμως, δεν συμφωνούν όλοι οι οπαδοί της Liverpool με τον Hamann. Αντίθετα, αμφισβητούν την ποιότητα του ενδεχόμενου αντικαταστάτη του, την στιγμή μάλιστα που θα παραχωρηθεί για μόλις 15 εκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, πολύ περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώην άσο της Bayern Munich, της Liverpool και της Εθνικής Γερμανίας. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουν και αυτοί ότι ο Keita ήταν μια απογοήτευση στο Anfield και έχασε πάρα πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Η παραμονή του στην ομάδα θα αποτελούσε πολύ μεγαλύτερη απώλεια, καθώς δεν προσθέτει κανένα είδος ποιότητας στο γήπεδο.

Αυτά είχε να πει για τον Keita o Didi Hamann.
Αυτά είχε να πει για τον Keita o Didi Hamann.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com