Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει Τσιμίκα η Napoli, τον υπολογίζει ο Klopp

Θέλει Τσιμίκα η Napoli, τον υπολογίζει ο Klopp

Ο Κώστας Τσιμίκας στην προπόνηση.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Napoli για τον αριστερό οπισθοφύλακα των Reds, Κώστα Τσιμίκα όμως δύσκολα θα αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από το ρόστερ των Reds το φετινό καλοκαίρι, παρά τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που είχε πέρυσι.

Το νέο δημοσίευμα του ilmatino.net αναφέρει πως ο Ιταλικός σύλλογος πράγματι ενδιαφέρεται για τον αμυντικό και εξετάζουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση του, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Έλληνας αγωνίστηκε πολύ λίγο την σεζόν που μας πέρασε.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο αριστερός back υπολογίζεται κανονικά από τον Jürgen Klopp ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γερμανό τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την νέα σεζόν με την Famous Red Shirt, αν αποφύγει τους τραυματισμούς και παράλληλα αποφύγουν τους τραυματισμούς και οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι.

Με τα τωρινά λοιπόν δεδομένα, ο Κώστας Τσιμίκας δεν παραχωρείται ούτε δανεικός, ούτε με κανονική μεταγραφή, αλλά υπολογίζεται κανονικά από τον 54χρονο τεχνικό των Reds.

Φυσικά πρόθεση και του ίδιου του παίκτη, είναι να παραμείνει στο Anfield για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Δεν φαίνεται να παραχωρείται ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com