Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στα 10 εκ. κοστολογεί τον Neco Williams η Liverpool»

«Στα 10 εκ. κοστολογεί τον Neco Williams η Liverpool»

Η Liverpool κοστολογεί τον Neco Williams στα £10 εκατομμύρια, σύμφωνα με την Liverpool Echo, παρότι η πρόθεση της είναι να μην τον παραχωρήσει δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, αλλά να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ως back up του Trent Alexander-Arnold.

Η πρόθεση όμως των Reds ενδέχεται να διαφέρει από εκείνη του ποδοσφαιριστή, καθώς ο Ουαλός επιθυμεί να βρει μια ομάδα, στην οποία θα μπορεί να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα και να μην αποτελεί εναλλακτική επιλογή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Echo.

Ο 20χρονος ξεκίνησε βασικός χθες το απόγευμα με την Ουαλία κόντρα στην Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 και το θέμα της μεταγραφής ή του δανεισμού του αναμένεται να διευθετηθεί μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Για τον αμυντικό ενδιαφέρθηκε η Southampton τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ την περίπτωση του παρακολουθούν και οι Norwich, Burnley, Leeds και Aston Villa, χωρίς όμως να έχουν κάνει κάποια επίσημη κίνηση μέχρι στιγμής.

Η Liverpool, σύμφωνα με την Echo περιμένει από τον Neco Williams να ζητήσει κανονική μεταγραφή μόλις επιστρέψει από το Euro και η ομάδα δεν θα ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, αν βέβαια ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις των £10 εκατομμυρίων.

Update: Το ρεπορτάζ της Echo επιβεβαιώθηκε και από τον James Pearce, ο οποίος προσθέτει πως δεν θα αποκτηθεί άλλος δεξιός back, με τους Joe Gomez και Conor Bradley να αποτελούν τα back up του Trent.

Όσο για τον Κώστα Τσιμίκα, όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο ρόστερ, αφού ο Jürgen Klopp τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της νέας σεζόν.

Θα ζητήσει μεταγραφή μετά το Euro ο Neco Williams;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com