Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Shaqiri είναι υποτιμημένος και χθες το έδειξε ξανά!»

«O Shaqiri είναι υποτιμημένος και χθες το έδειξε ξανά!»

Ο Xherdan Shaqiri ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής δέκατης μέρας του Euro 2020, καθώς πέτυχε δύο εντυπωσιακά γκολ για την Ελβετία.

Ο μέσος της Liverpool ήταν καθοριστικός για τη νίκη των Ελβετών επί της Τουρκίας, καθώς μετά το γκολ του Seferovic αλλά και μετά τη μείωση του σκορ από τον Kahveci, ήταν αυτός πού έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην εθνική του ομάδα.

Τα γκολ και η εμφάνιση του Shaq στο χθεσινό παιχνίδι δε θα μπορούσαν παρά να σχολιαστούν από μερίδα οπαδών -των Reds και μη- στο Twitter, οι οποίοι τον εξύμνησαν για την κλάση του, ενώ κάποιοι από αυτούς τον χαρακτήρισαν υποτιμημένο, αφήνοντας έτσι ένα υπονοούμενο για τον χρόνο συμμετοχής πού του έχει δοθεί από τον Klopp.

Για να δούμε τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια:

  • «Δεν είναι μεγάλο τουρνουά αν ο Shaqiri δε σκοράρει ένα γκολ πού ‘τα σπάει’! (σ.σ. αναφέρεται επίσης στο εκπληκτικό γκολ πού είχε σημειώσει με vol plané ο Shaq στο Euro 2016)«
  • «Μόνο ο Cristiano Ronaldo, o Romelu Lukaku, o Ivan Perisic και ο Xherdan Shaqiri έχουν σκοράρει τόσο στα Μουντιάλ 2014 και 2018, όσο και στα Euro 2016 και 2020.»
  • «Είμαι χαρούμενος πού σκόραρε. Είναι τόσο υποτιμημένος παίκτης.»
  • «Ο Shaq είναι το καλύτερο ‘δεκάρι’ στον πλανήτη!»
  • «Μη δημοφιλής άποψη: O Klopp δε χρησιμοποίησε αρκετά τους Sturridge και Shaqiri. Τεράστια ταλέντα.»
O Shaqiri πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο χθεσινό Ελβετία-Τουρκία.
O Shaqiri πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο χθεσινό Ελβετία-Τουρκία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com