Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Slot: «Είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να συμβουλευτώ τον Klopp»

Slot: «Είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να συμβουλευτώ τον Klopp»

Ο Arne Slot επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να καλέσει τον Jurgen Klopp για συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση της Liverpool, όταν αναλάβει την τεχνική ηγεσία στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Όπως και ο Klopp, ο Slot επέβλεψε το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ως υπεύθυνος της Feyenoord την Κυριακή, με τη νίκη 5-0 επί της PEC Zwolle να έρχεται καθώς η ομάδα του τερμάτισε δεύτερη στην Eredivisie. Υπήρξαν συναισθηματικές σκηνές στο De Kuip – με χιλιάδες οπαδούς να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Excelsior στις 19 Μαΐου λόγω κυρώσεων από την Ολλανδική Ομοσπονδία- καθώς ο 45χρονος αποχαιρέτησε άτυπα.

Μιλώντας στον Lewis Steele της Mail στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Slot ρωτήθηκε αν σκόπευε να μιλήσει με τον Klopp πριν τον διαδεχθεί στη δουλειά του – όπως είχε προτείνει ο Γερμανός.

«Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό ότι αν πας σε έναν νέο σύλλογο και αν αυτός θα είναι η Liverpool, τότε είναι φυσιολογικό να επικοινωνήσεις με τον πρώην προπονητή», απάντησε. «Το έκανα αυτό και όταν πήγα στη Feyenoord. Όταν έγινα προπονητής της ΑΖ δεν ήταν απαραίτητο, καθώς με τον πρώην προπονητή της είχα δουλέψει μαζί του για δύο χρόνια.

Οπότε είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό πως όλες τις γνώσεις που έχει ένας άνθρωπος που δούλεψε μερικά χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο, και σε αυτή την περίπτωση ακόμα και για εννέα χρόνια, να επικοινωνείς μαζί του. Αλλά πέρα από αυτό, γνωρίζω αρκετά καλά τον βοηθό του Pepijn Lijnders.

Αλλά εφόσον υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση – έτσι όπως το βλέπω τώρα που έχει τελειώσει η σεζόν – θα ήταν περίεργο αν δεν του τηλεφωνούσα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης Τύπου, ο Slot παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε την αρχή της νίκης της Liverpool με 4-2 επί της Totttenham πριν στρέψει την προσοχή του στην PEC Zwolle, χαρακτηρίζοντας την κεφαλιά του Mo Salah ως «ένα σπουδαίο γκολ».

Ο Simon Hughes της Athletic ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων του Merseyside που ήταν παρόντες, με τον προπονητή της Feyenoord να εξηγεί ότι η ανακοίνωση θα έρθει «τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες».

«Είδα μερικά λεπτά από το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να έρθουμε στο γήπεδο. Μόνο το πρώτο γκολ είδα, ένα σπουδαίο γκολ. Ήταν μια καλή νίκη από τη Liverpool. Αν υπάρξει η επίσημη επιβεβαίωση και πάω εκεί, θα παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια από αυτούς.
Μερικές φορές στη ζωή, οι ευκαιρίες έρχονται και πρέπει να τις ακούσεις. Έκανα αυτή την επιλογή για τον εαυτό μου. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, θα δείτε την ανακοίνωση».

Αναφερόμενος στην αποτυχημένη προσέγγιση από την Totttenham το περασμένο καλοκαίρι, ο Slot πρόσθεσε: «Πέρυσι έκανα την επιλογή να μείνω και τώρα, έκανα μια άλλη επιλογή».

Slot: «Είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να συμβουλευτώ τον Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com