Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν υπάρχει (ακόμα) ενδιαφέρον για τον Lutsharel Geertruida

Δεν υπάρχει (ακόμα) ενδιαφέρον για τον Lutsharel Geertruida

Πολλά ακούστηκαν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Liverpool για τη νέα σεζόν, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Arne Slot.

Η Liverpool μπαίνει σε μια νέα εποχή, όπου ο καινούργιος προπονητής θα έχει εξουσία αυστηρά και μόνο στα αγωνιστικά, με τον Michael Edwards και την ομάδα του να είναι οι υπέυθυνοι να του φέρνουν παίκτες στις θέσεις και με τα στοιχεία που ζητάει εκείνος.

Όπως είναι φυσιολογικό, υπάρχουν ήδη σενάρια για διάφορους πρώην παίκτες του Slot, όπως ο Koopmeiners (συνεργάστηκαν στην ΑΖ), ο Hancko και ο Lutsharel Geertruida. Ειδικά για τον τελευταίο, τα σενάρια πήγαν… σε άλλο επίπεδο, αφού ο ίδιος με ποστάρισμά του έκανε γνωστό ότι βρέθηκε στο West Ham – Liverpool 2-2.

Ο Ολλανδός αμυντικός όμως, που μπορεί να παίξει σε όλες τις γραμμές της οπισθοφυλακής αλλά και ως αμυντικό χαφ, ήταν στην Αγγλία για να επισκεφθεί τον καλό του φίλο Cryscensio Summerville, εξτρέμ της Leeds, ο οποίος επίσης έχει αναφερθεί ότι ενδιαφέρει την Liverpool.

Στις Κάτω Χώρες, ακόμα, γράφουν πως το μέλλον του Geertruida στην Feyenoord είναι ασαφές, με την Liverpool να μην είναι ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Η αλήθεια είναι πως, με το δεξί μπακ του Slot να γίνεται έξτρα χαφ, φαντάζει δύσκολο να δούμε μετατόπιση του Trent και άρα απόκτηση παίκτη δεξιά. Δεν είναι απίθανο, για αυτό και το παράθυρο δεν κλείνει, όμως στη παρούσα φάση μένει δύσκολο και για αυτό προτεραιότητα για τα μετόπισθεν παραμένει η απόκτηση ενός στόπερ για να αντικαταστήσει τον Joel Matip.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com