Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα συμβόλαια για Alexander-Arnold και Robertson

Νέα συμβόλαια για Alexander-Arnold και Robertson

Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson στη νίκη επί της Arsenal.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών της Liverpool δεν θα σταματήσουν στους Fabinho, Alisson και Kelleher, αφού πρόθεση της ομάδας είναι να επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο και τους ακραίους back, Trent Alexander-Arnold και Andrew Robertson.

Οι δύο αμυντικοί ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με τον σύλλογο πριν από δύο χρόνια, το 2019, όμως η ομάδα είναι έτοιμη να τους δώσει ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με σαφώς αυξημένες απολαβές.

Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και τα νέα τους συμβόλαια αναμένεται να τους κρατήσουν στο Anfield μέχρι το 2026, με τις αρχικές συζητήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι συζητήσεις της Κόκκινης διοίκησης με τους δύο ακραίους οπισθοφύλακες ναι μεν βρίσκονται σε ένα πρώιμο στάδιο για την ώρα, όμως είναι δεδομένο πως θα επιτευχθεί και με τους δύο συμφωνία.

Ο Trent Alexander-Arnold είναι οπαδός της ομάδας από μικρό παιδί και έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θέλει να γίνει αρχηγός των Reds, ενώ ο Andrew Robertson ανέφερε πριν από λίγες μέρες πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να αποσυρθεί με την Famous Red Shirt.

Μετά την ανανέωση των Trent και Robbo, είναι πιθανό να πάρουν σειρά οι επιθετικοί της ομάδας, όπως οι Bobby Firmino, Mo Salah και Sadio Mane.

Δεν έχασε παιχνίδι φέτος ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com