Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην προετοιμασία θα κριθεί ο Davies

Στην προετοιμασία θα κριθεί ο Davies

Ο Ben Davies ήταν η μια από τις δύο χειμερινές μεταγραφές που έκανε η Liverpool, μη καταφέρνοντας όμως να καταγράψει ούτε μια συμμετοχή με την Κόκκινη φανέλα κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ είχε μια πολύ σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα της Championship, όμως οι τραυματισμοί και η δύσκολη προσαρμογή δεν του επέτρεψαν να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε στο AXA Training Centre την αποθεραπεία του, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην γάμπα και θα είναι έτοιμος για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στις 12 Ιουλίου, στην οποία και θα κριθεί το μέλλον του στην ομάδα.

Η παρουσία του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται και όλα αναμένεται να κριθούν από τις επιδόσεις του στην pre season, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη.

Ο Jürgen Klopp όσο αφορά την προσαρμογή του Ben Davies, βλέπει να υπάρχουν ομοιότητες με αυτήν του Andrew Robertson, όμως θέλει να δει από εκείνον ορισμένα συγκεκριμένα πράγματα τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα καλοκαιρινά φιλικά.

Οι Reds ενισχύθηκαν στο κέντρο της άμυνας με την προσθήκη του Ibrahima Konate από την RB Leipzig και πλέον διαθέτουν επτά στόπερ στο ρόστερ τους.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου με την Liverpool ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com