Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα παραμείνει αφοσιωμένος μέχρι την τελευταία μέρα ο Gini»

Klopp: «Θα παραμείνει αφοσιωμένος μέχρι την τελευταία μέρα ο Gini»

Ο Κυριακάτικος αγώνας εναντίον της Crystal Palace είναι σχεδόν δεδομένο πως θα είναι ο τελευταίος του Gini Wijnaldum με την φανέλα της Liverpool, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως ο Ολλανδός θα παραμείνει αφοσιωμένος στην ομάδα μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για ακόμη φορά για το μέλλον του Gini:

“ Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να πούμε γιατί έχουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε. Θα τα δούμε όλα αυτά τα πράγματα, μετά το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα της Κυριακής. ”

“ Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. ” Συνέχισε ο Klopp.

“ Όλα τα παιδιά έχουν απίστευτους χαρακτήρες. Το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο μέλλον. Τα παιδιά όμως είναι συνηθισμένα σε διαπραγματεύσεις και τέτοιου είδους πράγματα. ”

“ Ο Gini έχει έναν συγκλονιστικό χαρακτήρα, δεν χωράει καμία αμφιβολία σε αυτό. Θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα και στον σύλλογο μέχρι την τελευταία του μέρα. Και θα δούμε πότε θα έρθει αυτή. ” Τόνισε ο Klopp.

Την φετινή σεζόν, ο Gini Wijnaldum έχει αγωνιστεί σε 50 από τους 52 αγώνες της Liverpool, με τις τελευταίες Γερμανικής προσελεύσεως φήμες να τον συνδέουν με την Bayern Munich, τονίζοντας πως ο παίκτης θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Γερμανίας.

Βασικός και την Κυριακή ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com