Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabak: «Φυσικά και θέλω να μείνω στη Liverpool»

Kabak: «Φυσικά και θέλω να μείνω στη Liverpool»

Μήνυμα παραμονής στη Liverpool έστειλε ο Ozan Kabak σε συνέντευξη του με τους Times, ο οποίος αγωνίζεται στους Reds με τη μορφή δανεισμού από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Τούρκος αγωνίστηκε σε 14 αγώνες με την Κόκκινη φανέλα, δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό.

Όσο αφορά την παραμονή του στην ομάδα, δήλωσε στους Times:

“ Είναι η Liverpool. Φυσικά και θέλω να μείνω. ”

“ Αυτοί οι πέντε μήνες ήταν πολύτιμοι για την καριέρα μου και για την προσωπικότητα μου. Γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. ”

“ Δούλεψα με έναν προπονητή, όπως ο Jurgen και απέκτησα εμπειρία με όλα αυτά τα αστέρια που βρίσκονται στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά αστέρια στην ομάδα μας. Γίνεσαι καλύτερος, ακόμη και αν προπονείσαι μαζί τους. ”

“ Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Είμαι πολύ περήφανος που έχω φορέσει την φανέλα του. Είμαι περήφανος για κάθε στιγμή και για κάθε λεπτό. Θα δούμε τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Οτιδήποτε όμως και αν γίνει, έχω απολαύσει όσα έχουν κάνει όλοι για εμένα. ” Είπε ο Kabak.

Αν θεωρεί πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Liverpool:

“ Ήταν μια νέα πρόκληση για εμένα, αλλά νομίζω πως έχω κάνει αρκετά πράγματα. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μερικές φορές παίζω καλά, μερικές πιο φυσιολογικά ή άσχημα. Πάντα όμως κάνω το καλύτερο που μπορώ και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. ”

Ozan Kabak και Jürgen Klopp στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com