Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Crystal Palace, Champions League και Wijnaldum

Ο Klopp για Crystal Palace, Champions League και Wijnaldum

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του φετινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Crystal Palace και αναφέρθηκε στην έξοδο στο Champions League και στον Gini Wijnaldum.

Ο Γερμανός για το γεγονός ότι οι Reds πρέπει να κερδίσουν τον τελευταίο τους αγώνα είπε:

“ Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια σεζόν που δεν κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα. ”

“ Πάντα παίζαμε τελικούς για το Europa League, για το Champions League ή παλεύαμε για την τετράδα την τελευταία αγωνιστική. Έτσι ήταν και στην Mainz και στην Dortmund, οπότε είμαι συνηθισμένος στο άγχος της τελευταίας αγωνιστικής. ”

Για την βελτίωση των τελευταίων αγωνιστικών:

“ Σκοράρουμε στις κατάλληλες στιγμές και δεχόμαστε λιγότερα γκολ. Αυτό έπρεπε να κάνουμε. Σε τέτοια όμως παιχνίδια, όπως αυτό της Κυριακής, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει το τέλειο παιχνίδι, σέβομαι πολύ την Palace. Όλοι οι αντίπαλοι μας στο Anfield δίνουν όλα όσα έχουν. ”

“ Έχουμε πίσω τους οπαδούς, δεν μπορώ να περιμένω να τους ξαναδούμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε υπομονή. Ας τους έχουμε και ας είμαστε ο ένας για τον άλλον, όπως και πέρυσι. ”

Για την πρόκριση στο Champions League που είναι κοντά:

“ Λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, αν δεν συμβεί κάτι περίεργο και η Leicester προηγείται με 4-0 ή 5-0 και εμείς είμαστε στο 0-0, θα πάρουμε την πρόκριση. Είναι στα χέρια μας. Κάποιος θα μου πει εάν συμβεί κάτι παράξενο . Εμείς όμως θα παίξουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι, αυτό είναι το σχέδιο. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα φύγει ο Wijnaldum:

“ Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα να πω για το θέμα. Αυτά θα τα δούμε την Κυριακή. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. ”

“ Την Κυριακή θα αποχαιρετήσουμε τον Graham Carter (ο kitman της ομάδας), είναι ο καλύτερος που είχαμε. Είναι μια πατρική φιγούρα. ”

Για το 0-7 του πρώτου γύρου:

“ Δεν είναι καθόλου χρήσιμο να κοιτάζουμε το 0-7. Υπήρχε διαφορά εκείνη τη μέρα, όμως το παιχνίδι δεν ήταν για 7-0. Ήταν ένα τρελό και ανοιχτό παιχνίδι. ”

“ Η μεγάλη διαφορά ήταν ότι αξιοποιήσαμε όλες μας τις ευκαιρίες, ήταν μια τυχερή μέρα για εμάς. Δυστυχώς όμως, δεν θα είναι έτσι και ο αγώνας της Κυριακής. ”

Για τη φετινή σεζόν:

“ Ήταν μια παράξενη, έντονη σεζόν, τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό, αλλά τώρα μπορούμε να την τελειώσουμε με έναν κορυφαίο τρόπο. Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Δεν είμαστε καν κοντά σε μια γιορτή, απλά εστιάζουμε στα 95 λεπτά που έχουμε να παίξουμε. ”

“ Φέτος δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω για ένα φαγητό ή για μια μπύρα. Ήταν μια έντονη σεζόν για όλους μας. ”

Για τις διακοπές που θα κάνουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο:

“ Οι ελάχιστες διακοπές που θα έχει ο καθένας αυτή τη σεζόν είναι 3 εβδομάδες και στη συνέχεια περιμένει η επόμενη σεζόν. Μπορούμε να προσαρμόσουμε την ένταση στην προετοιμασία. Όλοι πρέπει να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλο μετά το Euro και να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές ομάδες. ”

Τελευταίος αγώνας της σεζόν για τους Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com