Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η φετινή Liverpool μας έδειξε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Guardiola: «Η φετινή Liverpool μας έδειξε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Στην Liverpool αναφέρθηκε ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola σε συνέντευξη του στο BBC, τονίζοντας πως φέτος η ομάδα του Jürgen Klopp απέδειξε πως δεν μπορεί να παρθεί τίποτα ως δεδομένο.

Πέρυσι οι Reds κατέκτησαν την Premier League, όμως φέτος δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν τον θρίαμβο τους, λόγω των πολλών τραυματισμών και όλων των άλλων προβλημάτων που προέκυψαν μέσα στη σεζόν.

Ο Καταλανός τεχνικός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Την περσινή σεζόν η Liverpool ήταν ασταμάτητη και όλοι πίστευαν πως τα πράγματα θα ήταν ίδια και φέτος. Αυτό όμως είναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Τίποτα δεν μπορεί να παρθεί ως δεδομένο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. ”

“ Μπορούμε και εμείς να έχουμε τραυματισμούς και άσχημες στιγμές του χρόνου. Για αυτόν τον λόγο πρέπει πάντα να είσαι σε επαγρύπνηση. ”

“ Οι αποφάσεις μας πρέπει να είναι συνδεδεμένες με αυτήν την κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί και ανταγωνιστικοί στο μέλλον. ” Σημείωσε ο Pep Guardiola.

Για τον φετινό τίτλο της ομάδας του πρόσθεσε:

“ Κάθε τίτλος είναι δύσκολος, αλλά δεδομένων των συνθηκών με το lockdown και την πανδημία, τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα για όλους μας. ”

“ Για τις ζωές όλων μας, ήταν μια δύσκολη χρονιά, για πολλούς λόγους. ”

Klopp και Guardiola στο Anfield.
Jürgen Klopp και Pep Guardiola στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com